• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

MELİKGAZİ TEŞKİLAT TINAZTEPE'DE

MELİKGAZİ TEŞKİLAT TINAZTEPE'DE
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ HALKI İLE BERABER

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Bel-Sin Bölgesi Tınaztepe Mahallesinde yer alan Hasbekli Hafız Mümin Akan Camisinde Cuma namazı sonrası semt halkı ve esnaf ile sohbet ederek belediye çalışmalarını değerlendirdi Bel-Sin bölgesine 2016 yılında yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler verdi. 

KAYSERİNEWS.COM-GOOGLE'DAN-TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.TAKİP-BEĞEN....Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts
Bel-Sin Bölgesinde Mahalleleri gezen ve gerçekleştirilen belediye çalışmaları ile ilgili olarak mahalle halkına memnuniyetlerini soran Başkan Memduh Büyükkılıç, Bel-Sin Toplu Konut Alanının hem alan hem de barındırdığı nüfus itibari ile 15 il nüfusundan daha fazla olduğunu ancak Melikgazili olmanın keyfini ve farklılığını her zaman yaşadıklarını söyledi.

13422413_1166592463393490_7506545208719567339_o.jpg
AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri daire müdürleri ile mahalle muhtarı da iştirak ederek Tınaztepe Mahallesindeki inceleme gezisinde Başkan Memduh Büyükkılıç, Tınaztepe Mahallesinde sosyal tesisleri, kamu hizmet binaları, büyük ölçekli ve çok amaçlı parkları, sosyal ve spor tesisleri, kapalı semt pazaryerleri ile uydu kent olduğunu kaydetti.


Melikgazi İlçesinin çok merkezli bir şehir planlaması gerçekleştirdiğini ve Bel-sin bölgesinin kendi kendine yeten bir ekonomik ve sosyal her türlü yapı ve kolaylığın bulunduğunu belirten Başkan Büyükkılıç ” Melikgazi İlçe sınırları içerisinde semtler arasında farklılık ve hizmet kalitesi gözetmeksizin yatırımlar yapılmaktadır. Melikgazi Belediyesi, Melikgazililer için şehrin her yerinde, şehrin her noktasında var. Her hafta bir mahalle etkinliği ile çalışmaları yerinde tespit ediyor veya değerlendiriyoruz. Semtler arası hizmet uçurumu bulunmaktadır.

Belediye olarak yapılan hizmetin kalitesine ve vermiş olduğu sosyal faydasını göz önünde bulunduruyoruz” dedi.
Mahalle de bulunan fırın, şarküteri ve manav esnafı ile sohbet eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Bel-Sin Bölgesine 2016 yılı içersinde yüksek gerilim hattının bir bölümünün yer altına alındığını, organik pazaryeri, trafik parkı, çok amaçlı sosyal tesis ve kaykay pisti yaptırılacağını sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39