• BIST 9151.98
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

Melikgazi'de 6 Bayan muhtar

Melikgazi'de 6 Bayan muhtar
29 Mart 2014 Yerel Seçimler sonrası yeni seçilen Mahalle Muhtarları ile ilk toplantı Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonunda gerçekleştirildi

Mahalle Sayımız 81 Oldu

         Yerel seçimler önce Melikgazi İlçe sınırları içerisinde 81 mahalle bulunduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç “ 29 Mart Yerel Seçimleri sonrası yeni oluşum ile birlikte 79 olan mahalle sayımız 81 olmuştur. İlçe sınırları içerisinde hizmet sınırları büyüyen belediyemizin, mahallelerdeki en iyi temsilcileri muhtarlardır. Bu neden ile yıllık yatırım planları yaparken muhtarların taleplerini öncelikle değerlendiriyoruz“ dedi.

Mahallenize Yapılmasını İstediğiniz İlk 5 Çalışmayı Belirtiniz

         Melikgazi Kaymakamı Erkaya YIRIK’ın da katıldığı muhtarlar toplantısında, muhtarlara birer dosya verildi. Muhtarların hak ve görevleri ile ilgili kanunların fotokopilerin yer aldığı dosya ile birlikte muhtarlara mahallelerinde acil yapılması gereken ilk 5 hizmetin yazılması da istendi.

6Bayan Muhtar

         81 mahalle muhtarından yeni dönem için 41 ’nin ilk kez seçildiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Köşk, Şirintepe ve Yıldırım Beyazıt Mahalle muhtarların bayan olduğunu yani 6bayan muhtar ile bundan böyle çalışmaları devam ettireceklerini söyledi.

Melikgazi Belediyesinde hizmet çıtası çok yüksek

         Mahalle muhtarının açık alan spor sahası, açık alan fitnes aletleri, çok amaçlı ve büyük ölçekli spor merkezleri, tartan pistli yürüyüş yolları, büyük ölçekli çocuk oyun aletleri ile çiçek bahçeleri gibi taleplerde bulunduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, muhtarların talepleri değerlendirildiğinde Melikgazi Belediyesinde hizmet çıtasının çok yüksek olduğunun gözlendiğini kaydetti.

Her Zaman Ve Her Gün Mahallelerde Muhtarlar İle Birlikte Olacağız

         Başkan Memduh Büyükkılıç, 81 mahalle muhtarı ile Melikgazi Ailesinin daha da büyüdüğünü ve bundan böyle belli aralıklarla belediyede, ayrıca her zaman ve her gün mahallelerde muhtarlar ile birlikte olacaklarını sözlerine ekledi.

         Muhtar Toplantısına Elektrik Şirketi, Kaygaz, Büyükşehir, Kaski, Otobüs İşletmesi yetkilileri de iştirak ettiler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39