• BIST 8981.29
  • Altın 2284.428
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0498
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

MELİKGAZİ'DE YENİ BAŞKAN SAMİ KADIOĞLU OLDU

MELİKGAZİ'DE YENİ BAŞKAN SAMİ KADIOĞLU OLDU
Tek adayın olduğu AK Parti Melikgazi 5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

20141221aw276470_03.jpg

AK Parti Melikgazi 5. Olağan Kongresi’ne AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel, İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.
İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, kongrede yaptığı konuşmasında “Bu gün 16 ilçemizin kongresini tamamlamış bulunuyoruz. 16 yeni güçlü, dinamik bir ekip kurmuş oluyoruz. Eski arkadaşlarımızı, eskimeyen arkadaşlarımızı yanımızdan uzaklaştırmıyoruz, onlarla birlikte ekibimizi güçlendiriyoruz ve davaya gönül verenleri çoğaltıyoruz.
Teşkilatlarımız sayesinde devletin içinde devlet yapılanmasına girenlerin önüne geçeceğiz. Bunun için de teşkilatlarımızı kuvvetlendirmek olacak. Kimse devletin içinde yeni bir yapılanmaya giremeyecek. Buna müsaade etmeyeceğiz. Buna müsaade etmeyecek ekibi de bu şekilde kurmuş oluyoruz diye düşünüyorum” diye konuştu.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Bir nöbet değişimi olacak” dedi. Büyükkılıç, “Şehrimizi bir marka şehri haline getiren değerli başkanımıza, bizlere yön veren ve güç katan değerli Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Bizim birlikteliğimiz bereketimizdir. Kayseri bu gün kendisinden söz ettiriyorsa bu bereketten dolayıdır. Bizleri daha farklı görmek isteyenlere de Allah fırsat vermesin. Çünkü bunu şehrim adına söylüyorum. Kayseri’de yaşayan ve bizlere güvenen Kayserili insanlarına teşekkür ediyorum.
Bakanımız ve diğer milletvekillerimiz e de teşekkür ediyorum. Ankara’da bunlar bizim gözümüz ve kulağımız oldular.
En büyük teşekkürümüz belediyecilikte duayenimiz olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’adır. Gücümüze güç katan büyüğümüz yasaları ile adeta bizim elimizi rahatlattı. Geçmiş dönemlerde verdiğimiz hizmetlerle değil verdiğimiz 5 torba çimentodan sorgulanıyorduk. Parti ayrımı gözetmeden ülkemizin her noktasındaki çalışmalara yön verdi.
Biz bu uyum içinde yaptığımız çalışmaları zikrederken Bekir Başkanımızı zikretmeden geçemeyeceğim” diye konuştu.
Büyükkılıç, “Her bölgeyi bir nakkaş misali elden geçirdik. Yollarıyla, kaldırımlarıyla, turizmi önemseyerek bu şehri yaşanır konforlu bir hale getirmeye çalıştık. Hatalarımız olabilir ama art niyetimiz hiç olmadı. Hepsini kendi işimiz olarak gördük. Ayağı yere basan projeler hayata geçirdik.
Sonuçta şehrimiz iyi bir noktaya geldi. 81 mahalleyi bünyemizde barındırıyoruz. Bize geçen bölgelere 15 yılda getirilmeyen hizmetleri getirdik. Bölgemizde asfaltı yapılmamış hiçbir yolumuz yok. İnsan odaklı çalışmalarımızda, ‘Evimi başıma yıktın, evin başına yıkılsın’ dedirtmedik. Hep dualar almaya gayret ettik. Kamu malını her şeyden aziz bildik. Geçmişte yanlış yapanların bu makamlarda bulunmaması eğer bu nedenleyse, biz de onlar gibi davranmamaya özen gösterdik.
Hedef 2023 dedik. Melikgazi 2023’e hazır duruma geldi. Önümüzdeki dönemde de sizlerin refahı için gayretlerimiz eksik olmayacak. Biz vaat ettiklerimizi hayata geçirdik. Birliğimiz ve beraberliğimiz bereketimizdir. Sizlere layık olmaya gayret ediyoruz. 2003 bizim için asıl milat oldu. Her türlü vesayete hayır diyerek sizlere layık olmaya çalıştık” dedi.
AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, “13 yıldır görev yaptığım teşkilattan bundan sonra aranızdan ayrılıyoruz. Ama sürekli teşkilat içinde çalışmalarımız sürecek” dedi.
Konuşmaların ardından AK Parti Melikgazi eski ilçe başkanı Sadi Köylü, mevcut ilçe başkanı Timur Barlas, Melikgazi İlçe Başkanlığına aday olan Sıddık Sami Kadıoğlu ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden birlikte poz verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39