• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

MELİKGAZİ'DE ÖĞRETMENLERİN GELENEKSEL BULUŞMASI

MELİKGAZİ'DE ÖĞRETMENLERİN GELENEKSEL BULUŞMASI
Melikgazi Belediyesi her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebi ile gerçekleştirdiği geleneksel buluşmasını bu yıl da geniş katılımla gerçekleştirdi.

Yurdun her köşesinde fedakârca görev yapan tüm öğretmenlerin
Melikgazi Belediye Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile yurdun her köşesinde fedakârca görev yapan tüm öğretmenlerin bu anlamlı günlerini candan kutladığını söyledi.
Öğretmenlik mesleğinin kutsallığı
24 Kasım Öğretmenler Günü sebebi ile gerçekleştirdiği geleneksel buluşma etkinliğinde yaptığı konuşmada Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, öğretmenlik mesleğinin kutsallığına ve eğitim alanında yaşanan sıkıntılara vurgu yaparak şunları ifade etti;
"Bir toplumun geleceğinin eğitime ve öğretime verdiği önem ve yatırımlar ile kıyaslanmaktadır. Bu açıdan Melikgazi Belediyesi olarak Eğitim için yapılan tüm çalışmaları öncelikle yatırım ve hizmetler kapsamında değerlendiriyoruz. Melikgazi Belediyesi olarak 2000 yılında Keykubat Mahallesinde çok amaçlı ve büyük ölçekli bir park yaparak 24 Kasım Öğretmenler Parkı ismini vermiştik. O günden bugünü kadar yatırım, onarım ve bakım yapmadığımız okul kalmamıştır. Bu yetmediği gibi 4 okul inşa ederek bölge halkının hizmetine sunduk. Bugüne kadar 100 okul da öğretmenler odası tanzim ve döşemesi yaptık. Okullara açık alan ve kapalı alan spor sahaları, vermiş olduğumuz eğitim kursları hep eğitim ve eğitimciye yapılan yatırımlardır”
Halk oyunları, skeç ve konser
MEL-MEK’te görev yapan öğretmenler ile Belediye Daire Müdür ve eşlerinin iştirak ettiği 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile başladı. Program daha sonra halk oyunları gösterisi, Mel-Mek Kursları ile ilgili film gösterisi, Öğretmen Veli Toplantısı isimli kısa bir tiyatro ve Kayseri Türkülerin yer aldığı konser gerçekleştirildi.
24 Kasım Öğretmenler Günü Programı sonrasında Mel-Mek kurslarında görev yapan öğretmenler ile Belediye Görevlileri hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39