• BIST 9102.39
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

MELİKGAZİ’YE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİLERİ İLE HİZMET ARACI SATIN ALINACAK

MELİKGAZİ’YE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİLERİ İLE HİZMET ARACI SATIN ALINACAK
BÜYÜYEN VE GELİŞEN MELİKGAZİ’YE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİLERİ İLE HİZMET ARACI SATIN ALINACAK

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

 

Kayserinews.com

 

@Kayserinewscom twitter sayfamız takip edebilirsiniz

TIKLAYIN BEĞENİ YAPIN FACEBOOK SAYFASI HABER TAKİP SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, günden güne büyüyen ve gelişen Melikgazi İlçesinde daha etkin, verimli ve seri hizmet sunabilmek amacıyla araç parkını her geçen gün yeni alınan araçlarla genişlettiklerini bildirdi. 
Trafiğe kapalı alanlarda etkili bir araç…
Melikgazi ilçesinin her geçen gün büyüdüğünü ve semtler arasında mesafenin de artığını bundan dolayı araç parkına sürekli yeni araçlar satın alarak genişletip, hizmeti vatandaşlara bizzat bire bir sunduklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, yeni alınan araçlar ile hizmetlerin daha etkin, verimli ve kısa sürede gerçekleştirileceğini belirtti.
Daha seri hizmet
Birer adet binek, minibüs, kamyonet aracı ve ekipmanının çevre ve temizlik vergileriyle alınacağını vurgulayan Başkan Memduh Büyükkılıç yeni alınacak araçlarla ilgili olarak şunları söyledi:
“Melikgazi ilçesinin yerleşim alanı büyümekte ve nüfusu da artmaktadır. Dolayısıyla hizmet verilen alan ile birey sayısı da artmaktadır. İlçe sınırları içerisinde 81 mahallemiz bulunmaktadır. Geniş bir alanda daha etkin ve verimli bir hizmet için teknolojinin her türlü imkanlarını ve araçlarını kullanıyoruz. Daha kısa sürede daha çok alanda hizmet ve yatırım çalışması yapılmış olacak.”
Daha etkin hizmet…
Başkan Memduh Büyükkılıç, çevre ve temizlik vergileriyle alınacak araç ve ekipman ile halk ve çevre sağlığının korunmasına katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39