• BIST 9090.76
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.3694
  • Euro 34.9717
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

Melikşah Üniversitesi Rektörü Mat:KAYSO Başkanı Boydak’ı ziyaret etti

Melikşah Üniversitesi Rektörü Mat:KAYSO Başkanı Boydak’ı  ziyaret etti
Melikşah Üniversitesi’nin yeni Rektörünü Odamızda görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, Melikşah Üniversitesi’nin Türkiye’de üniversite alt yapısı hazırlamada bir ekol olduğunu, öğrenci sayısı ile üç bine ulaştığını, al
Melikşah Üniversitesi’nin Kayseri’de eğitimde uyanışın bir simgesi olduğunu ifade eden Boydak, “Erciyes Üniversitemiz çok önemli ve çok büyük bir kurumumuz ama bence Melikşah Üniversitesi Kayseri’de yüksek eğitimde uyanışın simgesi olsu. Birçok ilimizde ki üniversitelere de örnek oldu. Artık Türkiye’de adından söz edilir bir üniversite haline geldi. Bizde Kayserililer olarak bundan gurur duyuyoruz. Rektörümüzün liderliğinde çok daha yukarılara çıkacağına olan inancımız tamdır. Gidişat onu gösteriyor. Ben hocamıza hayırlı olsun diyor, yeni görevinde başarılar diliyorum“ diye konuştu.

Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut D. Mat, Kayserili hayırseverlerin katkıları ile kısa zamanda çok büyük mesafe aldıklarını belirterek, “Odamızın ve Boydak Holdingin üniversitemize ve Kayserimize çok büyük katkıları var. Bu kadar hayırsever, bu kadar ileri görüşlü, eğitime ve şehre katkı yapan insanlarla çalışmak büyük bir gurur kaynağıdır. Bizde Kayseri’ye layık olacak bir üniversite oluşturmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Öğrencilere daha nitelikli eğitim vermeleri için Kayseri Sanayi Odası’nın yardımlarına ihtiyaçlarının olduğunu ifade den Rektör Prof. Dr. Mat, uygulamalı eğitime büyük önem verdiklerini ve dünyanın her tarafına rahatlıkla yollayabilecekleri mezunlar yetiştirmek istediklerini söyledi.

Son olarak bir açıklama yapan KAYSO Meclis Başkanı ve Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi Nureddin Okandan, Oda olarak üniversiteler ile sanayicileri daha fazla bir araya getirme gayretinde olduklarını belirterek, Melikşah Üniversitesi’nin Türkiye’de ki tüm üniversiteler arasında 41. sıraya, vakıf üniversiteleri arsında ise 12. sıraya yerleştiğini, bununda kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39