• BIST 9079.97
  • Altın 2330.649
  • Dolar 32.3585
  • Euro 34.9623
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 12 °C

Melikşah Üniversitesi Tanıtım Günleri Devam Ediyor

Melikşah Üniversitesi Tanıtım Günleri Devam Ediyor
20 Temmuz'da başlayan Melikşah Üniversitesi Tanıtım Günleri etkinliği devam ediyor..
Sınav sonuçlarının açıklanmasının hemen ardından tanıtım günlerini başlatan Melikşah Üniversitesi bir çok konuda üniversite adaylarına yardımcı oluyor.20 Temmuz – 5 Ağustos günleri arasında yapılan tanıtım ve tercihlerde yardımcı olma faaliyetleri kapsamında üniversite içinde 5 tane tercih ve tanıtım masası kuruldu. Tercih Danışmanı Mustafa KÜBELİ yapılan bu etkinlikler hakkında www.kayserinews.com'a şunları söyledi:

“Öğrenciler bize gelip hem üniversiteler hakkında hem de istedikleri bölümler hakkında bilgi alıyorlar. Seçmiş oldukları mesleklerin mezun olduktan sonra ne durumda olacağını ve nerelerde çalışabileceklerini soruyorlar. Kullanmış olduğumuz tercih robotlarıyla -ki %90’a yakın bir sonuç veriyor bu programımız- ve uzman arkadaşların yardımıyla gereken tüm yardımı kendilerine sunuyoruz. Aynı zaman seçecekleri bölümler konusunda öğretim görevlilerimiz de gereken yardımı hiç bir şekilde esirgemeyip öğrencilerin daha bilinçli bir şekilde tercih yapmasına yardımcı oluyorlar. Buradaki amacımız sadece tanıtım değil, ‘Türkiye’nin geleceğine’ katkı sağlamak aslında. Artık öğrencilerde bilinç kazanmaya başladı ve “Melikşah Üniversitesi’nden mezun olduğumda ne gibi bir avantajım olacak hocam” şeklinde sorularla karşılaşıyoruz.Üniversitemizin şöyle bir avantajı var öğrenci kendi bölümünü ilk 5’te bitirdiği takdirde kendisine iş garantisi veriyoruz.Ve burslu öğrencilerimizin bursu da hiçbir zaman kesilmiyor.

Kayseri’den ve bir çok şehirden çok yoğun bir talep var üniversitemize. Dün mesela Erzurum’dan sıralaması ilk 800’de olan bir öğrenci hukuk bölümü hakkında bilgi almak için buraya gelmişti ve gereken ilgiyi göstererek kendisine yardımcı olduk.O da çok memnun kaldı.Sadece kendi üniversitemiz için değil diğer üniversiteler için de yönlendirmelerimizi adaylarımıza yapıyoruz.

5 Ağustos’a kadar devam edecek olan tanıtım günlerimizde sabah 9’dan akşam 6’ya kadar tüm üniversite adaylarına yardımcı olmaya çalışacağız. Aynı zamanda haftasonları da kendilerine gereken yardımı sağlıyoruz. Etkinlik başlayalı 10 gün oldu ve üniversitemizi 2500 kişi ziyaret etti şuana kadar.5 Ağustos’a kadar da bu sayının 5000’i bulmasını bekliyoruz. Gösterdikleri ilgi ve alaka içinde kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Biz buradayız onları da üniversitemize bekliyoruz”.

Melikşah Üniversitesi hakkında daha detaylı bilgi için tıklayınız.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39