• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

MELMEK ÖĞRENCİLERİ BÜYÜKKILIÇ’I ZİYARET ETTİ

MELMEK ÖĞRENCİLERİ BÜYÜKKILIÇ’I ZİYARET ETTİ
MELMEK HIZLI KLAVYE KURSU ÖĞRENCİLERİ BAŞKAN DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ’I ZİYARET ETTİ

 Melikgazi Belediyesi (MELMEK) Meslek Edindirme Kurslarında Hızlı Klavye Kursu öğrencileri, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret ederek açılan kursu başarı ile tamamladıklarını ve bu imkanı verdikleri için teşekkür ettiklerini söylediler. 
Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Saadettin Kulkul dernek ile belediye dayanışması ve işbirliğinin en güzel örneğini sergilediklerini ve bu nedenle Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ederek, "Melikgazi Belediyesi engelleri ortadan kaldıran ve hizmette sınır tanımayan bir belediye çalışması sergilemektedir. Her yıl düzenli olarak derneğimiz ile çeşitli organizasyonlar düzenleyerek güzel bir işbirliği ve birliktelik sergiliyoruz. Kazanan ise Kayseri olmaktadır. Bu yıl Hızlı Klavye Kursu ile ortak çalışma sergiledik. 25 öğrencimiz kursu başarı ile tamamlayarak kalifiyeli bir eleman olarak iş hayatına başlayacaktır" dedi.
'Engelli vatandaşlarımız hak ettiğiniz hizmet ve vatandaşlık haklarınız var' diyerek sözlerine başlayan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç ise, "Melikgazi Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmet anlayışını uygulayan bir belediyedir. Toplumda ayrımcılık ve taraf olmaz. Engelli vatandaşlarımızı dışlamak ve onları yok saymak bizim inancımıza ve değer yargılarımıza aykırıdır. Paylaşmak, yardımlaşmak ve birliktelik, Anadolu insanının özünde vardır. Belediye olarak Engelli ve Ampute Futbol Takımı, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Hızlı Klavye Kursları, çalışmalarımızdan örneklerdir. Toplumun parçası olarak sizler de hem üretimde yer almalısınız hem de bu sizin en doğal hakkınız. Son 10 yıldır devletin bu konudaki hassasiyeti, çıkarmış olduğu yasa ve uygulamaları ortadadır. Kısacası Melikgazi her yerde her hizmette vardır" ifadelerini kullandı.
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, 25 kurs öğrencisine, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kursiyerlere engelliler için özel üretim kol saat, baston ve yine özel baskı kitap hediye etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39