• BIST 9125.16
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

Melo’yu Sildim!

Melo’yu Sildim!
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal: “Taraftarımızın müthiş isteği ile bu Melo’yu tekrar kazanmak için çalışmalar başlattık. Ancak Melo bizim bu iyi niyetimizi hak etmiyor”
Son günlerde Galatasaray’a gelip gelmeyeceği gündemin birinci maddesini meşgul eden Melo bilmecesine de Başkan Ünal Aysal son noktayı koydu: “Ben onu kafamda bitirmiştim.” Aysal, Melo ile yaşanan birçok tatsızlıktan sonra bu futbolcuyla tekrar anlaşmama kararı aldığını belirterek, “Taraftarımızın müthiş isteği ile bu Melo’yu tekrar kazanmak için çalışmalar başlattık. Ancak Melo bizim bu iyi niyetimizi hak etmiyor. Transferi sürecinde Galatasaray’ın alışmadığı yöntemler kullandı. Bundan sonra uzun vadeli bir projemiz bu futbolcuyla olamaz. Çok ufak bir ihtimal 1 yıl daha kiralık anlaşabiliriz. Ancak satın almamız ve uzun vadeli bir anlaşma yapma olasılığımız sıfır” ifadesini kullandı.

Fatih hocayla görüştük

Tatil ve özel işleri için uzun süredir yurt dışında bulunduğunu söyleyen Aysal, “Florya’da hocamız Fatih Terim ile baş başa bir görüşme yaptık. Tüm konuları; Melo’yu, alternatiflerini, diğer işlerimizi detaylarıyla konuştuk. Bizim de kafamızda isimler var hocanın da. İhtiyaçlarımız çerçevesinde eksik kalan mevkiler için girişimlerde bulunacağız. Melo konusunda da görüşlerimizi paylaştık. Elimizde birçok alternatif var. Hocamızın istekleri öncelikli olmak üzere çalışmalarımız devam ediyor” diyerek sözlerini tamamladı.

Süper Kupa’da daha şanslıyız

12 Ağustos’ta Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa finalini de değerlendiren Aysal, “Mevsim başı bize tam bilgi vermez. Herkes tatilden geliyor, tüm ekip bir arada çalışma imkanı bulamadı. Bu durum bizim için de Fenerbahçe için de geçerli. Fenerbahçe’yi çok iyi izleyemedim. Kaldı ki beni sadece Galatasaray’ın nasıl oynadığı ilgilendirir. Ben kendi takımıma bakarım. Süper Kupa’nın bir şans maçı olacağını tahmin ediyorum. Ancak biz daha şanslıyız” yorumunda bulundu.

Fener’e kırıldı Erzurum’a gitmiyor

Ünal Aysal, ezeli rakipler arasında yaşanan beyanat krizi nedeniyle Süper Kupa finaline gitmeme kararı aldı. Aysal bu konuda çok titiz davrandıklarını belirterek, “O maçta kulübümüzü 2. Başkanımız Ali Dürüst’ün temsil etmesine karar verdik. Belki birkaç yöneticimiz de isterlerse maça gidebilirler, ancak ben olmayacağım. O açıklamalar bizi çok üzdü. Zaten ben deplasmanlara pek sıklıkla giden bir başkan değilim. Erzurum’da da olmayacağım” diye görüş bildirdi.

Amk Spor
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39