• BIST 9079.97
  • Altın 2306.659
  • Dolar 32.3183
  • Euro 35.0385
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

Memduh Başkan Gücümüzü Başbakan Erdoğan'dan alıyoruz

Memduh Başkan Gücümüzü Başbakan Erdoğan'dan alıyoruz
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptıkları bütün çalışmalarda güçlerini, belediyeciliği çok iyi bilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve onun öncülüğünde çıkarılan yasalardan aldıklarını söyledi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Melikgazi Kadın Kolları tarafından düzenlenen ‘Sabah Çayı’ etkinliğine katıldı. Köşk Mahallesi Seçim Bürosu’nda gerçekleştirilen etkinlik için gelen Büyükkılıç, partililer tarafından karışlandı. Yoğun ilgi ve sevgi gösterileri ile karşılanan başkan Büyükkılıç, yaptığı çalışmalarla herkesin örnek aldığı referans bir belediye olduklarını söyledi.
Sorumluluk bilinci ile daha çok çalışmaları gerektiğini hatırlatan Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi olarak en büyük özelliğimiz, güvenilen insanlar olmamızdır. Fedakar ekibimizle birlikte gece gündüz demeden ve durmadan çalışıyoruz. Sizler, bizlere güvenip hizmet etme fırsatını verdiniz. Bizlere yakışan da, sizlere layık olmak ve yapamayacağım işleri vaat etmemektir. Enine boyuna iyice düşünerek dersimizi iyi çalışıp, yapacağımız işleri paylaşarak yeniden iş başına geldiğimizde bir an önce hayata geçirmektir” dedi.
Yaptıkları hizmetlerin gerçekleştirilmesinde güçlerini belediyecilikten gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan ve onun öncülüğünde çıkartılan yasalardan aldıklarının altını çizen Büyükkılıç, şöyle konuştu:
“Hinterland Yasası ile birlikte belediye sınırlarımız oldukça genişledi. Buna paralel olarak hizmet alanımız da genişlemiş oldu. İlçe sınırlarına dahil olan mahalle ve beldelerin altyapı, planlama ve doğalgaz gibi sorunları vardı. Çok şükür bunların büyük bir çoğunluğu çözüldü. Eksiği kalanların eksiklerinin giderilmesi için de çalışmalar sürdürülüyor. Bu hizmetlerin gerçekleştirilmesinde başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere altyapı hizmeti veren kurumlarla birlikte ve dayanışma içerisinde hareket ediyoruz. Yaptığımız tüm çalışmalarımızda ise gücümüzü, belediyecilikten gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan ve onun çıkardığı yasalardan alıyoruz. Birçok belediye, işçilerinin maaşını bile ödeyemezken bizler yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koşuyoruz. Melikgazi Belediyesi halkı ile iç içe ve borcu olmayan bir belediyedir.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39