• BIST 9079.97
  • Altın 2323.809
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9399
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

MEMDUH BÜYÜKKILIÇ'TAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIK AÇIKLAMASI

MEMDUH BÜYÜKKILIÇ'TAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIK AÇIKLAMASI
MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI BÜYÜKKILIÇ'TAN BAŞKANLIK AÇIKLAMASI

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Meslek Edindirme Kursları Yarıyıl sergi açılış törenine katılan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, basın mensuplarının Büyükşehir Belediye Başkanı seçimi ile ilgili sorularını yanıtladı. Büyükkılıç, "Göreve gelecek kardeşimizin bu şehre faydalı olacak şekilde hizmet etmesi, şehrimizin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini, huzurunu, gelişmesini sağlamasını ve yeni dönemde yeni Kayseri felsefesini hayata geçirmesini temenni ediyorum" dedi. 


Melikgazi Belediyesi sergi salonunda düzenlenen açılışa katılan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Büyükşehir Belediyesi Başkanlık seçimi ile ilgili soru sorulması üzerine Büyükkılıç, "7 Haziran'da yapılacak seçimlerin ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Mehmet Özhaseki, başkanımızın şahsında milletvekili aday adaylarına ve adaylarına ilişkin çalışmalarında başarılar diliyorum. Şehrimize yakışır milletvekillerinin seçilmesini de dua ve temenni ile buradan belirtmek istiyorum. Bu arada tabi Büyükşehir Belediyesinde boşalan belediye başkanlığıyla ilgili meclis üyelerimiz arasından seçilecek olan bir başkan söz konusudur. Bu konuyla ilgili de teşkilatımızın yapacağı çalışmalar sonrasında meclise sunulacak bir isim üzerinde hep beraber hareket edeceğimizi paylaşmak istiyorum. Bu konuda daha fazla yorum yapmak yersizdir" diye konuştu.


Büyükkılıç ayrıca, "Gazetelerimizde değişik manşetler ve yazılar çıkabiliyor. Bu konularla ilgili hiçbir zaman benim bir yorumum olmadı. Bu konularla ilgili bilgim de yoktur. Bakmadım dersem doğruyu söylerim. Gerekli çalışmalar teşkilatlarımız ve genel merkezimiz tarafından yapılmaktadır. Göreve gelecek kardeşimizin bu şehre faydalı olacak şekilde hizmet etmesi, şehrimizin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini, huzurunu, gelişmesini sağlamasını ve yeni dönemde yeni Kayseri felsefesini hayata geçirmesini temenni ediyorum. Bu göreve seçilen kişi hakkında verilen karara itiraz edilmez. Böyle bir şey olması söz konusu değildir. Sadece kendimle ilgili değil seçilen kardeşimizle ilgili bu konuda birbirimize itiraz edeceğimizi kimse söyleyemez. Bizim teşkilat terbiyemiz de buna müsaade etmez. Önemli olan seçilecek kardeşimizin şehrimize hayırlı olmasıdır. Bu konuda gereksiz yorumlara malzeme vermek bize yakışmaz. AK Parti genel merkezinde kişisel görüşmem söz konusu değildir.

Kocasinan, Talas, Melikgazi belediye başkanlarını il başkanımızın da bulunduğu ortamda Bekir Yıldız başkanımızı davet ettiler. Hepimizin görüşlerini aldılar. Olay bundan ibarettir. Bizlere açıklanan bir sonuç ve yorum söz konusu değildir. Biz asla kavga etmek, tartışmak için değil birleşmek, kucaklaşmak için varız. Kamuoyunda bilinen, tanınan, sevilen biriyim. Bunlar bilinen şeylerdir. Bu konuda yorum yapmıyorum, sokaktaki kardeşlerimizin görüşüne saygı duyuyorum. Onların iltifatlarına ve dualarına bulunduğum durum ve konum itibariyle layık olmaya çalışırım. Ben şuanda Melikgazi belediye başkanıyım. Melikgazi ilçemizin faaliyetlerinden sorumluyum. Melikgazi ilçemizin daha iyi konuma gelmesi için gayret ediyoruz. Bende sizlerden biriyim. Bu yorumlardan dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39