• BIST 9079.97
  • Altın 2324.04
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9598
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

Memur-Sen: Bahane değil çözüm istiyoruz

Memur-Sen: Bahane değil çözüm istiyoruz
Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, SGK, kamu çalışanları ve çalışma hayatındaki sorunları içeren tasarı taslağıyla ilgili "Haklı taleplerimize acil çözüm bekliyoruz. Bahane istemiyoruz" dedi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, SGK, kamu çalışanları ve çalışma hayatındaki sorunları içeren tasarı taslağıyla ilgili "Haklı taleplerimize acil çözüm bekliyoruz. Bahane istemiyoruz" dedi.
 

BAHANE DEĞİL ÇÖZÜM İSTİYORUZ

 

Ahmet Gündoğdu, "Kadroya geçirilen IMD'lerin maaş mağduriyetleri giderilmelidir. 2005 yılından sonra göreve başlayan memurlara bir derece verilmesi devletin borcudur. Olmazsa olmazımız 4/C'li personele kadro verilmesidir. Akademisyenlere akademik zam da ivedi talebimizdir. Öte yandan kadın istihdamı artırılması konusunda tüm taraflar bir araya gelerek detaylı çalışma yapılmalıdır. KİT'lerdeki sözleşmeli personelin yıllık izinleri bir sonraki yıla devredilmeli, yurt dışı 4/B'li sözleşmeli personel kadroya alınmalı ve aile yardımı verilmelidir. Yine KİT'ler de ki Üniversite mezunu işçilerin 2 sayılı cetvele, geçirilmesini istiyoruz. Haklı taleplerimize acil çözüm bekliyoruz. Bahane istemiyoruz" dedi.
 

TAKSİM'E KUTSALLIK YÜKLENMESİN

 

Bazı Konfederasyonların 1 Mayıs kutlamaları için Taksim ısrarlarını da değerlendiren Gündoğdu, "1 Mayıs'ta Taksim'i değil sorunlarımızı konuşup, çözüm önerilerimizi sunmalıyız. Taksim'e kutsallık yüklenmesin. Mekanın değil söylenecek sözün içeriği önemli. Sözde ağaç severler Taksim'de kaos arayışı içerisindeler. Aynı Gezi olayları gibi" diye konuştu.
 

1 MAYIS'TA TALEPLERİMİZİ HAYKIRACAĞIZ

 

"1 Mayıs'ta kazandıklarımızı kutlayıp, yeni hak taleplerimizi Diyarbakır'da haykıracağız" diyen Gündoğdu, "Küresel adalet, insan hakları, eşitlik, özgürlük ve demokrasi için,1 Mayıs'ta Diyarbakır'dayız. Çözüm Süreci en fazla silah tüccarlarını ve Siyonizmi rahatsız etti. Gezi olayları ve 17 Aralık operasyonu Çözüm Sürecini de hedef aldı. Kardeşliğimizi hedef aldılar… Dış kaynaklı operasyonlarla akamete uğratılmak istenen çözüm sürecinin milletin himayesinde olduğunu da İstasyon Meydanında deklare edeceğiz" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39