• BIST 9101.45
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

Memur-Sen Büyük Türkiye Buluşması'nda konuşan Başbakan:

Memur-Sen Büyük Türkiye Buluşması'nda konuşan Başbakan:
Erdoğan: Artık Şapkasını Alıp Gidecek Hükümet Yok!..

Ankara'da 'Memur-Sen Büyük Türkiye Buluşması'nda konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yayınlanan ses kayıtları ile ilgili oldukça sert açıklamalarda bulundu. Darbe girişimi karşısında şapkasını alıp gidecek bir hükümetin bulunmadığını söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da ‘Memur-Sen Büyük Türkiye Buluşması’nda konuşuyor. Erdoğan, "Bizim ses kayıtlarını servis ederek darbe girişimini ayakta tutmaya çalışıyorlar. Artık şapkasını alıp gidecek bir hükümet yok" dedi.


Başbakan Erdoğan’ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

“Memur-Sen, merhum Akif İnan’ın çizdiği istikamette emeğin, hakkın, milli iradenin mücadelesini verdi. 28 Şubat’ta dimdik duran Memur-Sen yönetimine teşekkür ediyorum., en kalbi şükranlarımı sunuyorum.”

17 ARALIK BAŞARISİZ DARBE GİRİŞİMİ

“İnsani değerlere, vicdani değerlere, hakka ve hukuka sahip çıktığınız için sizlere teşekkür ediyorum. 17 Aralık darbe sürecinde eğilmediğiniz, dik durduğunuz için sizlere tek tek teşekkür ediyorum. Bir kez daha 17 Aralık başarısız darbe süreciyle milli iradeye karşı saldırılara şahit oluyoruz. Demokrasi ve milli iradeye yönelik bir saldırıya şahit oluyoruz. Hükümet kurulduktan sonra kirli darbe senaryoları yazdılar. Faillerini hukuka teslim ettik. Her 10 yılda bir Türkiye’yi darbelere mahkum etmek isteyenlere karşı yürekli bir mücadele sürdürüyoruz. Partimizi kapatarak, bize cumhurbaşkanı seçtirmeyerek milli irademizi çiğnemek istediler. Bizimle beraber ülke normale döndü. Bunu biz getirdik. 17 Aralık’ta seçilmiş hükümeti paralel yapılarla teslim almak istediler.”

“28 ŞUBAT'TA BİLE BU KADAR AHLAKSIZ OLMAMIŞLARDI”

“Türkiye’de son derece gizli bir şantaj çetesi kurulmuş. Binlerce dinleme yapılmış, ses kayıtları depolanmış. Bürokrasi içinde yuvalanan bir kısım çete üyeleri şantaj yoluyla bir çok insanı esir almış. Gazeteciye gitmişler tehdit etmişler, bürokrasiye gitmişler illegal işlere zorlamışlar. Türkiye’ye ihanet pahasına taşeron haline gelmişler. Bizim ses kayıtlarını servis ederek darbe girişimini ayakta tutmaya çalışıyorlar. CHP, MHP de şantajcılara destek veriyor. Gündelik rutin ses kayıtlarımızı yayınlamaya başladılar. Bundan bir şey çıkmaz. Biz bunları 28 Şubat’tan biliriz ama 28 Şubat’ta bile bu kadar ahlaksız olmamışlardı.” 

ARTIK ŞAPKASINI ALIP GİDECEK HÜKÜMET YOK

“Sabah erken kalkanın darbe yaptığı günler, manşetlerle hükümet yıkma günleri geride kaldı. Ben bu medyaya, paralel yapıya sesleniyorum. Artık geçti o günler. Hiç endişeniz olmasın. Dik duracağız ama dikleşmeyeceğiz. Bu hükümeti millet göreve getirir, millet gönderir. Artık şapkasını alıp gidecek bir hükümet yok. Artık öyle iradesini teslim edecek, şantaja boyun eğecek bir millet de yok. Elinizde ne varsa ortaya koyun, hodri meydan diyorum. Kabataş’ta 8 ay sonra bir kadın üzerinden tarihin en alçakça linç girişimini yapıyorlar. Yüreğinde vicdanı olan böyle bir şey yapmaz. Bir yerlerden emir vereceğinize gelin vatanınıza ne yapmak istiyorsanız burada yapın. Yazıklar olsun sizin insanlığınıza. Yeni internet yasasıyla CHP ve MHP’yi biz koruma altına alıyoruz.” 

 

Ankara’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımı ile büyük bir toplantı gerçekleştirildi. Medeniyet, İnsan, Demokrasi ve Şehir konulu törende konuşan Erdoğan oldukça sinirliydi. Erdoğan son yaşanan olayları değerlendirdi. Kaselerle ilgili olarak ise “biz şapkasını alıp gidecek değiliz” dedi.

Memur-Sen'in "Medeniyet, İnsan, Demokrasi ve Şehir" konulu törende konuşan Başbakan Erdoğan, Cemaat'e yüklendi. "Gençler şehit olmuyor ya bundan rahatsız oluyorlar. Çünkü bunlar kandan beslenen vampirler. Bu ülkeyi kaosa mahkum edemeyecekler. Türkiye'nin önündeki son engel bu çetedir. Kimin ne meselesi varsa siyaset zemininde çözülmeli." dedi.

Ayrıca Fethullah Gülen'e seslenen Erdoğan, "Bir yerlerden emir geliyor. Ben de diyorum ki bir yerlerden emir vereceğinize lütfen bu ülke sizin vatanınız değil mi? Gelin ne yapacaksanız vatanınızda yapın. Niye buraya gelmiyorsunuz? Yoksa buraya gelince bazı şeyler açığa çıkar endişesini mi taşıyorsunuz" şeklinde konuştu.

İşte Başbakan'ın konuşmasından önemli satır başları;

Memur-Sen kurulduğu günden itibaren merhum Akif İnan'ın çizdiği istikamette emeğin, hakkın, demokrasinin, milli iradenin barışın mücadelesini verdi. 28 Şubat'ta dimdik duran Memur-Sen ve yönetimine teşekkür ediyorum. 17 Aralık darbe sürcinde dimdik durduğunuz eğilmediğiniz için sizlere tek tek teşekkür ediyorum.

"DARBELER KISIR DÖNGÜ DEĞİLDİR"

28 Şubat sürecini iliklerimize kadar yaşadık. Son 12 yılda AK Parti'ye yönelik saldırıları, darbe girişimlerini sabotajlarını yaşadı. 17 Aralık başarısız darbe girişimini yaşıyoruz.

Genç Memur-Sen üyelerine diyorum ki, darbeler Türkiye'nin değişilmez talihi değildir. Darbeler her 10 yılda Türkiye'yi adeta donduran kısır döngü değildir. Adeta bir kısır döngü gibi Türkiye'yi darbelere mahkum etmek isteyenlere karşı mücadele veriyoruz.

SES KAYITLARI

Binlerce dinleme yapılmış ses kayıtları depolanmış. İşadamına gitmişler elimizde ses kayıtları var demişler, ondan para almışlar. Kimi işadamların hukuk işlerini çözmüşler, hukuksuz işlere bulaşmışlar. Gazeteciye gitmişler tehtit etmişler. Bu kayıtların bazıları servis edilmiş. Siyasetçiye gitmişler siyasi partileri dizayn etmişler.

"HİÇ BU KADAR AHLAKSIZ OLMAMIŞLARDI"

Biz bunları 28 Şubat'tan biliriz ama 28 Şubat'ta bu kadar ahlaksız olmamışlardı. Aldanmışız, gerçekten safmışız ben bu medyaya, CHP'ye, MHP'ye, paralel yapıya sesleniyorum. Geçti o günler. Sabah erken kalkanın darbe yaptığı günler geride kaldı. Manşetlerle hükümet kurma yıkma geride kaldı. Artık beşli çeteler devri geride kaldı. Artık öyle şapkasını alıp gidecek bir hükümet yok zaten benim şapkam da yok.
KABATAŞ OLAYI

Elinizde ne varsa ortaya koyun, hodri meydan diyorum. Kabataş'ta 8 ay sonra bir kadın üzerinden tarihin en alçakça linç girişimini yapıyorlar. Biz bu alçaklığını peşini bırakmayız, bunun hesabını da sorarız. Yüreğinde vicdanı olan böyle bir şey yapmaz.

"NİYE BURAYA GELMİYORSUNUZ"

Bir yerlerden emir geliyor. Ben de diyorum ki bir yerlerden emir vereceğinize lütfen bu ülke sizin vatanınız değil mi? Gelin ne yapacaksanız vatanınızda yapın. Niye buraya gelmiyorsunuz? Yoksa buraya gelince bazı şeyler açığa çıkar endişesini mi taşıyorsunuz.

Malum gazetelerin tamamı Kabataş hadisesi diye bahsediyor. Yazıklar olsun sizin insalığınıza, ayrımcılığınıza. Yeni internet yasasıyla CHP ve MHP'yi biz koruma altına alıyoruz. Kim kimin yanında duruyor her şey ortaya çıkıyor.

"TÜRKİYE'NİN ÖNÜNDEKİ SON ENGEL BU ÇETEDİR"

Gençler şehit olmuyor ya bundan rahatsız oluyorlar. Çünkü bunlar kandan beslenen vampirler. Bu ülkeyi kaosa mahkum edemeyecekler. Türkiye'nin önündeki son engel bu çetedir. Kimin ne meselesi varsa siyaset zemininde çözülmeli.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39