• BIST 9079.97
  • Altın 2321.837
  • Dolar 32.328
  • Euro 34.982
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 12 °C

Mert Nobre aklındakileri anlattı

Mert Nobre aklındakileri anlattı
Kayserisporlu Mert Nobre, aklındakileri anlattı. İşte Nobre'nin sözleri -

Bir gün yeniden büyük takımlara transfer olmayı hayal eden 34 yaşındaki Mert Nobre, "Bu sezon Kayserispor kümede kalacaktır. Sonraki hedefim İstanbul'a gitmek" dedi.


"O acıyı bilirim"
Sezon başında Kayserispor'a büyük umutlarla transfer edilen ancak geride kalan 17 haftada istenilen seviyeye çıkamayan 34 yaşındaki futbolcu Mert Nobre, Kayserispor ligde kalacağını söyledi. Nobre, "'Ligin ikinci yarısında Kayserispor patlama yapacak. Mersin İdman Yurdu'nda küme düşmenin ne kadar ağır ve kabul edilemez olduğu gerçeğini yaşadım. Bir daha aynı acıyı tatmayı asla kabul edemem. Zaten biz ligdeki bu konumu hak etmedik, bu takımın kalitesi çok yüksek. O yüzden diyorum ki; kesinlikle Kayserispor'un düşmesine ben ve arkadaşlarım izin vermeyeceğiz" dedi.

Aklı İstanbul'da
Türkiye'deki futbol hayatı hakkında da konuşan Mert Nobre, "Türkiye'de çok güzel günlerim geçti. Tekrar o günlere dönebilmek isterim. 34 yaşındayım, bir santrfor için futbol hayatımın en olgun dönemi. Ligin ilk yarısında sakatlıklar sebebiyle verimli olamadım ama şu anda kendimi çok iyi hissediyorum. Kayserispor ile 2.5 yıl sözleşmem var. Burada iyi şeyler yapıp, sonra yine İstanbul'u hedefliyorum, bir kere daha büyükler neden olmasın?" yorumu yaptı.


Sıkıntı ve Parti..
Diğer yandan sezonun ikinci yarısının başlamasına az bir süre kala teknik direktör konusunu ve transfer konusunu halledemeyen Kayserispor'da hareketlilik hadsafhada. Kayserispor'un kampında yönetim cephesinde yoğun telaş ve olağanüstü hareketlilik yaşanıyor. Başkan Recep Mamur, yönetimi ile toplantı üstüne toplantı yapıyor. Genel Menajer Süleyman Hurma ise yoğun bir telefon trafiği içerisinde. Diğer yandan futbolcular cephesinde ise yüzler gülüyor. Geçtiğimizg ün aileleri ile birlikte barbekü partisi yapan Kayserisporlu futbolcular, idmanlarda da son derece çalışkan ve neşeli. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39