• BIST 9036.33
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

METRO TURİZM’DEN KAYSERİ ATAĞI “10 MİLYON DOLARLIK YATIRIM İLE KAYSERİ’YE GELDİK”

METRO TURİZM’DEN KAYSERİ ATAĞI “10 MİLYON DOLARLIK YATIRIM İLE KAYSERİ’YE GELDİK”
METRO TURİZM YÖNETİM KURULU BAŞKANI ŞENOL AYYILDIZ:
Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız, Kayseri’nin bölgede önemli bir şehir olduğunu söyleyerek, “Kayseri’ye 10 milyon dolarlık yatırım ile geldik” dedi.
Ommer Otel’de gazetecilerle bir araya gelen Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız, şirket olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.



Metro Turizm olarak Kayseri’de incelemelerde bulunduklarını söyleyen Ayyıldız, Kayseri’nin İç Anadolu’nun önemli şehri olduğunu söyledi. Ayyıldız, “Metro Turizm genel müdürlük ekibi olarak 15 gündür Kayseri bölgesi ile ilgili ciddi çalışmalar içerisinde bulunduk. Bilindiği üzere sektörümüzün açık ara önde gittiği, 2010 yılından itibaren çıkışı ile başlayan 2013 yılının sonuna geldiğimizde Türkiye’yi komple taşımış bulunmaktayız. Türkiye’nin nüfusunun 70 ila 75 milyon bazında düşündüğümüzde 2010 ile 2013 yılını düşündüğümüzde toplam yolcu sayımızda 73 milyon. Allah kısmet ederse önümüzde ki yıl 2014 yılında ki hedefimizde 24 milyon 500 bin yolcu taşıyarak kapatmayı düşünüyoruz. Beraberinde 2015 yılında 30 milyon yolcuyu hedeflemiş bulunmaktayız. Kayseri bu doğrultuda bizim için bugüne kadar bütün bölgelerde yapmış olduğumuz çalışmaları düşündüğümüzde biraz göz ardı etmiş gibi bulunduğumuzu hissettik. 15 gündür buradayız. Hakikaten Kayseri çok önemli bir şehirdir. Sektörümüzle alakalı önemli bir yolcu potansiyelinin olduğu bir şehirdir. Bu doğrultuda Metro Turizm olarak Kayseri’de yaşayan halka daha öncesinden vermekte olduğu hizmeti eksik yaptı diye düşünerek çok üzüldüm. Onun için diğer firmalarında verdiği hizmeti de inceledik. Tabi ki burada kazanacak olan yine Kayseri halkı olacaktır. Tatlı bir rekabet içerisinde çalışmalarımızı sürdürerek farklı segmentler de hizmet verme kararı aldık” dedi.



Firma olarak ilklere imza attıklarının altını çizen Ayyıldız, “Metro Turizm olarak hep ilklere imza atmış bir firmayız. Bu doğrultuda Kayseri’de sekment olarak diğer firmalarımızla da bulunmayan 2+1 süit araçlarımızı da buradan seferlere başlatarak Kayseri halkına daha rahat daha konforlu bir hizmet sunmayı hedefledik. Bu doğrultuda tüm arkadaşlarımız ekip olarak ciddi bir çalışma içerisinde bulunduk. 10 günlük bir süreç içerisinde Kayseri şehir merkezinde ki alt yapımızı revize ederek yeni ofisleri, yeni acenteleri bünyemize katarak, şehir içi hizmet ağını son model araçları filomuza katarak burada yeniliklere imza atmaya geldik” ifadelerini kullandı.

“KAYSERİ’YE 10 MİLYON DOLARLIK YATIRIM İLE GELDİK”

Kayseri’nin yolcu kapasitesi bakımından da önemli bir şehir olduğunu söyleyen Şenol Ayyıldız, firma olarak Kayseri’yi önemsediklerini dile getirdi. Kayseri’ye 10 milyon dolarlık yatırım ile geldiklerini vurgulayan Ayyıldız, şöyle konuştu:
“Sadece şehirler arası yolcu taşıması ile değil netice itibari ile Kayseri’nin önemli noktada olduğunu, Anadolu’nun çok önemli şehri olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Bir tarafında Nevşehir, bir tarafında Ürgüp gibi birçok sayacağımız önemli noktalar var. Bu doğrultuda bizler Metro Travel olarak da 2012 yılında büyük hedefler çerçevesinde yola çıktık. Bu eni oluşumumuzla Kayseri’de büyümemize çok büyük katkı sağlayacağı inancı içerisindeyiz. Bu anlamda da yatırımlarımıza devam ediyoruz. Kayseri ile ilgili bu çalışmalar çerçevesi içinde 10 milyon dolarlık bir yatırım yaptık. Gerek araç gerekse de alt yapı imkanları ile Kayseri halkına hizmet vermek adına 10 milyon dolarlık bir yatırım ile Kayseri’ye gelmiş bulunuyoruz. Zaten vardık, var olmaya da devam edeceğiz. Kayseri’yi geldiğimiz günden beri çok sevdik. Kayseri’de de yapılacak çok şeyler var. Kayseri’de olmaktan çok mutluyuz. Biz Türkiye’nin 76 iline gidiyoruz. Hemen hemen Metro Turizm=Türkiye haritası demiştik. Bu 76 ile giden Kayseri bölgesinden bir firma olmak adına buradan 76 ile gitmeyi planlıyoruz. Kayseri’den Metro nerde varsa oraya bütün Kayserilileri, gurbetçileri, öğrencileri herkesi taşımak istiyoruz. Kayseri’ye farklı aktivitelerle katkı sağlayacak bir konumdayız.”



Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız ayrıca, “2010 yılında 13 milyon 777 bin yolcu taşımışız. 2011 yılında 19 milyon 448 bin yolcu taşımışız. 2012 yılında 22 milyon yolcu taşımışız. 2013 yılında da taşıdığımız yolcu sayısı 20 milyon 750 bin civarındadır. Türkiye’yi son 4 yıldır hızlı çıkışımızla birlikte Türkiye’yi taşımışız” ifadesinde bulundu.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39