• BIST 9092.87
  • Altın 2324.401
  • Dolar 32.3603
  • Euro 34.9324
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

MEVLANA’DA HİZMET SEFERBERLİĞİ

MEVLANA’DA HİZMET SEFERBERLİĞİ
Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ve yol yapım ekipleri, adeta şantiyeye dönen Mevlana Mahallesinde yol, kaldırım ve bordür çalışması gerçekleştirdi.
Yapılan çalışmalarla Mevlana’nın çehresini değiştirdiğini belirten Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, “Yeni ve geniş yollarımız halkımıza hayırlı olsun” dedi.
Talas Mevlana Mahallesi Jandarma Bölge Komutanlığı karşısındaki Mehmet Akif, Yavuz Sultan Selim, Elçibey ve Metehan caddelerinde hummalı bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, “ hızla gelişen ilçemizde yol yapım ve asfalt çalışmalarımız oldukça fazla. İlçemizin her yerinde çalışmalarımızı en kaliteli bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Mevlana Mahallesi Jandarma Bölge Komutanlığı karşısındaki bu bölgede alt yapı çalışmalarının tamamlanmasını bekledik. Çünkü elektrik şirketimiz tüm havai hatları yeraltına aldı. Kaski yağmursuyu ve kanalizasyon çalışması yaparken, mobese, telefon ve internet hatları çekildi. Doğalgaz çalışmalarının da tamamlanmasının ardından tüm alt yapı sağlam bir şekilde hizmete girdi. Şimdi yapımına başladığımız yol çalışmalarının ileride bozulmaması için inşaatların abonelik hizmetlerini başlattık. Hatta boş arsalara ilerde yolların bozulmaması için bağlantı hatları koydurduk. Şimdi fen işleri müdürlüğümüz kaldırım ve bordür çalışmalarını tamamlamak üzere. Bu arada yolların tesviyesi ve sıkıştırılması yapılmaktadır. Bu çalışmalarının tamamlanmasının ardından hızlı bir şekilde asfaltını atıp bu bölgedeki yoğun tempolu çalışmamızı tamamlayacağız. Bu çalışmalar esnasında toz ve gürültü gibi konularda sıkıntılara maruz kalan vatandaşımız, gösterdiği hoşgörü ve anlayışla kaliteli hizmetin gerçekleşmesinde katkıda bulunmuş oldu”.
Başkan Yıldırım içinde bulunduğumuz ramazan ayında ve kavurucu güneş altında bu hizmetleri özveriyle gerçekleştiren fen işleri personeline teşekkür etti.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39