• BIST 9121.68
  • Altın 2324.222
  • Dolar 32.3597
  • Euro 34.9217
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

MHP bu iddia ile çalkalanıyor! Bahçeli'ye karşı sürpriz kadın aday

MHP bu iddia ile çalkalanıyor! Bahçeli'ye karşı sürpriz kadın aday
MHP'nin 4 Kasım'da yapılacak 10. Kurultayı öncesinde genel başkanlık için kulisler yoğunlaştı. İşte Bahçeli'ye rakip kadın aday...
HP'nin Kasım ayındaki kongresi renkli geçecek... Meclis Başkanvekili Akşener ve Koray Aydın, Başkan Bahçeli'ye karşı aday olacak.

MHP lideri Bahçeli'nin karşısına bu kez iki güçlü rakip Koray Aydın ile en yakınındaki isimlerden olan ve ikinci kez Meclis Başkanvekili koltuğuna oturttuğu Meral Akşener'in çıkacağı belirtiliyor.

Bahçeli'yle ikinci kez genel başkanlık için karşı karşıya gelecek olan Aydın'ın MHP tabanından çok destek bulamadığı ve kurultayda çok şansı olmadığı kaydediliyor.

Bahçeli'ye karşı ikinci rakip olarak adı geçen Akşener ise son yıllarda yapılan MHP kurultaylarının en güçlü rakibi olarak yorumlanıyor. Genel başkan adaylığı için gizli hazırlık yaptığı ileri sürülen Akşener'in MHP tabanında güçlü olduğuna dikkat çekiliyor. Akşener'in aracının kurşunlandığı dönemde "demirden korkan trene binmez" ifadesiyle ülkücü camiada büyük beğeni topladığı ifade ediliyor.

TEŞKİLAT DOLAŞIP NABIZ TUTUYOR

TBMM'de MHP'yi 2 dönemdir Grup Başkanı olarak temsil eden Akşener'in sık sık illeri de dolaşarak teşkilat nezlinde nabız tuttuğu, adaylık kararını aldığı tepkilere göre netleştireceği iddia edildi.

'HAZIRLIK YAPIYOR BİLİYORUM'

Meclis Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye karşı rakip olacağı kulislerde konuşulurken kendisinin genel merkeze bu yönde bir düşüncesi olmadığını açıkladığı kaydedildi. Ancak Bahçeli'nin yakın çevresine "Sürekli olarak bana karşı aday olmadığını belirtiyor. Ancak hazırlık yapıyor, bunu gayet iyi biliyorum" dediği belirtildi. Akşener'in adaylığını koyması halinde birçok il başkanının da tam destek vereceğine kesin gözüyle bakılıyor. Bahçeli'nin il başkanlarının tavrını öğrenmek için güvendiği isimleri harekete geçirdiği iddia edildi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39