• BIST 9079.97
  • Altın 2322.672
  • Dolar 32.3501
  • Euro 34.8436
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

MHP GENEL SEKRETERİ BÜYÜKATAMAN:

MHP GENEL SEKRETERİ BÜYÜKATAMAN:
MHP GENEL SEKRETERİ BÜYÜKATAMAN: "CUMHURİYETİN TÜM KAZANIMLARI İLE KAVGA EDİYORLAR" "27 NİSAN MUHTIRASINI VEREN PAŞA İLE NE KONUŞTUNUZ?"
Partisinin Yalova il kongresinde konuşan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ise iktidarın cumhuriyetin tüm kazanımları ile kavga ettiğini söyledi.

MHP 6. Olağan Kongresi Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde yapıldı. Kongreye MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy ve MHP Disiplin Kurulu Üyesi Fevzi Zırhlıoğlu'da katıldı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 6. Olağan Kongresi'nde 522 delegelerin tamamının oyunu alan Hasan Topçular, bir kez daha başkanlığa seçildi. Kongrede divan başkanlığına seçilen MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, halkın çoğunluğunun oyunu alarak iktidara gelen AK Parti hükümetinin yaptıklarını
ibretle izlediklerini söyledi. Büyükataman, "Bugün itibariyle 809 ilçe ve 37 ilimizde kongrelerimizi tamamladık. Haziran ayında tüm kongrelerimizi bitirip 10. büyük kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Tüm kongrelerimizde büyük bir katılıma şahit oluyoruz. Ancak birileri de ellerini ovuşturarak kongrelerimizde çıkacak olumsuzlukları bekliyorlar. Kim ne hesap yaparsa yapsın Milliyetçiler biliyor ki ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor. MHP hiç bir dönemde olmadığı kadar bu millet için zaruret haline gelmiştir.

Büyük umut ve beklentilerle bu halkın çoğunluğunun oyunu alarak 3 dönemdir iktidarda olan AKP'nin yaptıklarına ibretle şahit oluyoruz. İşsizlik, yolsuzluk bu iktidar döneminde en yüksek noktaya taşındı. Bu iktidar devletin bütün kurumlarıyla, değerleriyle ve Cumhuriyetin kazanımları ile kavga ediyor" dedi.

"27 NİSAN MUHTIRASINI VEREN PAŞA İLE NE GÖRÜŞTÜNÜZ"
2 generalle hesap sorarak darbelerle hesaplaşılamayacağını dile getiren Büyükataman, "AKP sözde darbelerden ve darbecilerden hesap soruyor. Darbeleri en iyi bilenler ülkücülerdir. Herkes iyi bilsin ki MHP darbelerin her türüne karşıdır. Bugün AK Parti 12 Eylül'le hesaplaştığını dile getiriyor. 2 generale hesap sorarak darbelerle hesaplaşılmaz. Siz önce 27 Nisan muhtırasını veren paşa ile Dolmabahçe'de ne görüştüğünüzü açıklayın" diye konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39