• BIST 9095.22
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

MHP İL BAŞKAN EKE VE BÜNYAN BELEDİYE BAŞKANI ÖZMEN’DEN BASIN AÇIKLAMASI

MHP İL BAŞKAN EKE VE BÜNYAN BELEDİYE BAŞKANI ÖZMEN’DEN BASIN AÇIKLAMASI
MHP İL BAŞKANI METE EKE VE BÜNYAN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÖZMEN’DEN BASIN AÇIKLAMASI - MHP İL BAŞKANI METE EKE: “BİR TAKIM OYUNLAR SERGİLENİYOR” BÜNYAN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÖZMEN: “YAPTIĞIMIZ HİZMETLER BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETTİ”
MHP İl Başkanı Mete Eke ve Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, birlikte basın toplantısı düzenleyerek, kamuoyundaki bazı iddialara cevap verdi.
MHP İl Başkanı Mete Eke, “Türkiye’de ve Kayseri’de partimizin yükselmesi ve önümüzdeki seçimlerde zafer ile çıkmasını önlemek isteyen, kafaları karıştırmak isteyen ve önünü kesmek isteyen bazı maksatlı ve art niyetli mahviller, seçim öncesi doğru olmayan, doğruluğu tartışılmaya açık, yanlış haberleri kamuoyuna yaymak istemektedirler” diyerek şu şekilde konuştu:
“2 Kasım 2013 Cumartesi günü Kadir Has Kongre merkezi’ndeki aday tanıtım toplantısına katılan bindirilmiş kıtalardan ziyade, Kayseri halkının haykırışı, partimize olan teveccüh ve ilgiyi artırmış, 30 Mart 2014 Pazar gününü iple çekmek istediklerini ifade etmişlerdir ” dedi.
Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen ise, “2009 yılından beri görevdeyim. Görevde bulunduğum 4.5 yıl içinde elimizden geldiğince çalışıyoruz. Bu süreç içinde 40’ın üzerinde soruşturma geçirdik. Bu çerçevede 9 günlük sorgu ve cezaevi döneminden sonra iki kat daha fazla hizmet etmek için çalıştık” dedi.
Başkan Özmen, “Çok önemli hizmetler yaptık, biz Bünyan’a bu süre içinde 200 kat hizmet getirdik.
Geçen hafta başlayan karalama kampanyası halen devam ediyor. Herkes bilmeli ki bu toprağın altı var. Ölüm var. Başlayan karalamalara bu güne kadar cevap vermedik. Ancak bu karalamalar beni ve ailemi, bizi sevenleri üzmeye başladı” ifadesinde bulunarak konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
“İnsanlar nefesi yettiği kadar vardır. İstifa eden meclis üyeleri nefesleri yetmediği için istifa etmişlerdir. Kişisel isteklerine cevap bulamadıkları için istifa etmişlerdir. İstifa etmek demokratik bir haktır. İstifa edenlerin yerine de yedek üyeler getirilecektir.
İddialarda bütçe görüşmelerinin 2 ay önce başladığı ve tıkandığı ifade ediliyor. Ancak biz 6 Kasım tarihinde yaptığımız meclis toplantısında bütçeyi görüşülmesi için komisyona havale ettik. Bütçenin bir cümlesi dahi görüşülmedi. Bu siyaset gelir geçer. Mahkeme kadıya mülk değil. Herkes Allah’ın rızasını kazanmak için çalışsın. Biz Bünyan’a daha çok hizmet etmek için çalışacağız çünkü Bünyan’ı onlar sevmiyor. Biz Bünyan’ı daha çok seviyoruz.
Bir iddiada da benim talimat vererek şirket kurduğum söyleniyor. Belediye Başkanı, kendi talimatıyla şirket kuramaz. Ancak Bakanlık talimatı ile şirket kurulur. İddiada bahsedilen Bünyan Halıcılık Şirketi, ben 22 yaşında iken kurulmuş bir şirkettir.
İddialar konusunda yargıya başvuracağız. Avukatım bu konuda çalışıyor.”
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39