• BIST 9079.97
  • Altın 2324.118
  • Dolar 32.3373
  • Euro 34.9482
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 12 °C

MHP İL BAŞKANI EKE PINARBAŞI’DA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

MHP İL BAŞKANI EKE PINARBAŞI’DA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ PINARBAŞI’DA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI
İL BAŞKANI METE EKE:
AKP İKTİDARI SÜRATLE ERİMEKTEDİR

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Teşkilatı, 8 Ocak’ta Felahiye ve Özvatan’da başlayacak olan kongre süreci öncesinde istişare toplantılarına devam
ediyor. İl Başkanı Mete Eke ve il yönetim kurulu üyelerinin bu kez durağı Pınarbaşı ilçesi oldu. Burada ilçe teşkilatı ve partililer ile buluşan Mete Eke ve beraberindeki heyet sorunları dinledi, kongre süreci hakkında partilileri bilgilendirdi. Eke, yaptığı konuşmada ise AKP iktidarının süratle eridiğini ifade ederek, “Cumhuriyet tarihinin en büyük cari açığına rağmen her şey güllük gülistanlık gibi gösterilmeye çalışılıyor” dedi.
Pınarbaşı İlçe Teşkilatında düzenlenen istişare toplantısına Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Pınarbaşı İlçe Başkanı Fehmi Çolak, Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş ve çok sayıda partili katıldı. İl Başkanı Mete Eke ve beraberindeki heyet, Pınarbaşı teşkilatına kongre süreci hakkında bilgi verdi.
Ülke gündemine dair açıklamalarda da bulunan İl başkanı Mete Eke, AKP iktidarının halka verecek bir şeyinin kalmadığını ve süratle eridiğini söyledi.
Eke, şöyle konuştu: “Süratle eriyen bir AKP iktidarı var. Sayın genel başkanımızın gerek seçim beyannamesinde gerekse grup toplantılarında söylediği her şeyde haklı çıktı. AKP sözüm ona halka verebileceği her şeyi verdi. Bize göre bir şey veremedi. Zira açlık sınırının altında kaç milyon insan yaşıyor. Bu da bu iktidarın çözemediği sorunların başında geliyor. Yine buna paralel olarak, ülkemizde cari açığın tavan yaptığı bir dönem yaşamaktayız. Cumhuriyet tarihinin en büyük cari açığı olmasına rağmen ne hikmetse şuanda her şey toz pembe her şey gülük gülistanlık gibi gösteriliyor, hayat devam ediyor. Ama biz biliyoruz ki açlık, sefalet diz boyu, işsizlik diz boyu.”
Konuşmaların ardından İl Başkanı Mete Eke, soru cevap şeklinde partililer ile istişarede bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi’nde kongre süreci 8 Ocak Pazar günü Felahiye ve Özvatan’da başlayacak. Pınarbaşı ilçe kongresi ise 14 Ocak Cumartesi günü yapılacak.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39