• BIST 9084.03
  • Altın 2325.331
  • Dolar 32.373
  • Euro 35.0126
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

MHP İL BAŞKANI METE EKE’NİN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

MHP İL BAŞKANI METE EKE’NİN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Koca bir cihan devletini liğme liğme etmek suretiyle Türk Milletini ve Türklüğü tarih sahnesinden silme gayretinde bulunan emperyalist ve küresel güçler içteki bulunan yerli iş birlikçilerinde sayesinde bu gayelerine kısmen ulaşmışlar, bölüşülen ve parçal
Bu vahim durum Türk Milletinin Yüksek İmanı ve kararlılığı karşında Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ve onun arkadaşları tarafından Samsun’da atılan ilk adım ve devamında verilen büyük mücadele sonucu düşmanlar topraklarımızdan kovulmuş, geldikleri gibi geri gönderilmiştir.

Anadolu Topraklarına yeniden vurulan Türk mührü sonucu, 29 Ekim 1923 günü, Türk Milletinin karakterine ve medeniyet anlayışına uygun olan Cumhuriyet sistemi ilan edilerek, Türk Milletinin yeniden vatan yaptığı bu topraklar da kıyamete kadar kalması sağlanmıştır. Bugün idrak ettiğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük zorluklar, çile, ızdırap ve meşakkat sonucu bizlere emanet edilmiş bu emanetin ilelebet kalması konusunda da tavsiyelerde bulunmuştur.

Bugün geldiğimiz nokta da görünen manzara, endişeli ve kaygılı bir durum sergilemektedir. Bundan 90 yıl önce ki Türklüğü ve Türk Milletini Anadolu’dan kovmaya çalışan küresel ve emperyalist güçler bugün de aynı şekilde yerli iş birlikçilerin sayesinde Türk Milletinin ve Cumhuriyetin değerlerini yıpratmak ve ortadan kaldırmak için ellerden gelen sinsi ve tehlikeli oyunları oynamaktan çekinmemektedirler.

Bu durum karşısında Büyük Türk Milleti dün olduğu gibi bugün de sağduyusu ile sarsılmaz iradesi ile karşı koyacak bu çirkin ve sinsi oyunu oynayanlara ağır bir tokat vuracaktır.

Unutulmamalıdır ki!



Bu topraklara vurulan tarih öncesi Türk mührü, kıyamete kadar kalacak, Türkün ve Türk Milletinin azmi karşısında içten ve dıştan plan kurmaya kalkışan mahviller emellerine ulaşamayacaklardır. Bu topraklar dün Türk’tü bugün de Türk yarın da Türk olarak kalmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetin Kuruluşunun 90. Yılını kutlarken, bu uğurda hayatlarını feda eden şehitlerimize ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarına Allah rahmet diliyorum.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39