• BIST 9067.22
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

MHP İL TEŞKİLATINDAN DEVLET BAHÇELİ’YE DESTEK SÖZÜ

MHP İL TEŞKİLATINDAN DEVLET BAHÇELİ’YE DESTEK SÖZÜ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mete Eke yaptığı basın açıklamasında, “4 Kasım 2012 Pazar günü yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi büyük kurultayında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da dürüst ilkeli ve bilge lider Genel Başkanımız
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) konferans salonunda yapılan basın açıklamasına MHP İl Başkanı Mete Eke, partililer ve basın mensupları katıldı. MHP İl Başkanı Mete Eke, “MHP’nin kuruluş felsefesi olan devletimizin bölünmez bütünlüğü Türk Milleti’nin birlik ve beraberliğini esas alan gayemiz, içinde bulunduğumuz Türkiye şartlarında her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğu bir durumla karşı karşıyayız. Türk Milleti’nin bölünmez bütünlüğünü hedef alan, içeriden ve dışarıdan destek bulan bölücü vatan hainleri her gün vatan evlatlarımızı şehit ederken bunların yanı sıra mübarek günlerde bile çoluk çocuk masum insanlarımızın kanına girmekten tereddüt etmemektedirler. Bu vahşi saldırılar Türk Milleti’nin engin tecrübesinde var olan sağduyusunda yok olmaya mahkum olacaktır. Bu olayların müsebbiplerine taviz verenler, onları şımartanlar, hak arama bahanesi ile Türk Milleti’nin evlatlarının hakkını gasp edenler tarih sahnesinde lekelenmiş vaziyette kalmaya devam edecekler, milletimizin bedduası hem bu dünyada hem de ahrette onları affetmeyecektir.” ifadelerini kullandı.
4 Kasım tarihinde yapılacak olan MHP Büyük Kurultayı'nda Devlet Bahçeli’ye destek vereceklerini belirten Eke, “4 Kasım Pazar günü yapılacak olan MHP Büyük Kurultayında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da dürüst ilkeli ve bilge lider Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin yanında olacağımızı, destek ve duamızın sonuna kadar onunla beraber olduğunu bilinmesini isteriz. Büyük kurultayımızla birlikte MHP’nin iktidara yürüyüşünün ayak seslerini millet olarak göstereceğiz. Şunu herkes iyi bilsin ki MHP yetişmiş kadrosuyla, bilgi ve birikim ve tecrübesi ile yerelde ve genelde milletimizin idaresine her zaman hazırdır.” şeklinde konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39