• BIST 9050
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

MHP KADIN KOLLARI KAYSERİ İL BAŞKANI SERAP ŞULE KALIN :

MHP KADIN KOLLARI KAYSERİ  İL BAŞKANI SERAP ŞULE KALIN :
“KADINLAR 8 MART’TA NEYİ KUTLAYACAK ?“EN BÜYÜK ACI KADINLARA KALIYOR

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

 

Kayserinews.com

 

@Kayserinewscom twitter sayfamız takip edebilirsiniz

TIKLAYIN BEĞENİ YAPIN FACEBOOK SAYFASI HABER TAKİP SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri  Kadın Kolları Başkanı Serap Şule Kalın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir açıklama yaparak, “ Ülkemizde ve coğrafyamızda yaşanan bunca acı ve gözyaşı arasında kadınlar neyi kutlayacak?” dedi.  Ülkemizde yaşanan terör olayları ve Orta Doğu’da akan kana dikkat çeken Kalın, milyonlarca insanın katledildiği bir ortamda kadınların kimsesizliğine dikkat çekerek, ‘ Böyle bir ortamda, kadınlarımızın bayram olarak kutlaması gereken gün hergün gelen şehit haberleri ve coğrafyamızda akan kan ve gözyaşı nedeni ile adeta yas günü oldu” dedi.  Türkiye’de yaşanan terör nedeni ile  her gün bir eve ateş düşürdüğünü belirten Başkan Kalın; “PKK militanları şehirleri yakıp yıkmakta, ana kuzusu vatan evlatlarını şehit etmekte. Yaşanan bu acı olaylarda en büyük acı yine kadınlarımıza kalmakta.

Son yıllarda verilen tavizler nedeni ile gözü dönmüş hainler  kadınları eşsiz, evlatsız, babasız, bırakmaktadır. Yaşanan bunca acı ve  gözyaşı arasında “Dünya Kadınlar gününde” kadınlar neyi  kutlayacak?” dedi.“Resmi rakamlara göre son yedi ayda 226 kadın öldürülmüş. Verilere göre, kadına yönelik cinsel saldırı suçlarında son 5 yılda yüzde 30 artış meydana gelmiştir” diyen MHP Kadın Kolları İl Başkanı Serap Şule Kalın,  Türkiye’de böyle bir tablo olmasına karşın umutsuz olmadıklarını belirterek şu ifadelere yer verdi : 

 “Kadın olmak her şeyden önce başı dik olmaktır. Kadın olmak, tükenmemektir. Aile içindeki dengenin, düzenin, sevgi ve şefkatin kaynağı olmaktır. Hala 4 milyon kadının okuryazar olmadığı bir ülkede ayakta durabilmektir. Kısacası kadın olmak yürekli olmak mücadeleci olmaktır. Bu vesile ile bütün olumsuzluklara rağmen tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

BASINA DAVET

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Kadın Kolları'nın düzenlemiş olduğu "8 MART DÜNYA KADINLAR 

GÜNÜ FOTOĞRAF SERGİSİ" ne katılımınızı bekler, iyi çalışmalar dileriz. 

YER:Cumhuriyet Meydanı Zabıta Noktası önü

SAAT:10:00-18:00 ARASI

TARİH: 08 MART SALI-09 MART ÇARŞAMBA

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39