• BIST 9079.97
  • Altın 2323.978
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9394
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

MHP KAYSERİ VEKİLLERİNE HER YERDE BÜYÜK DESTEK

MHP KAYSERİ VEKİLLERİNE HER YERDE BÜYÜK DESTEK
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, 24 Haziran seçimlerine gece gündüz demeden hazırlandıklarını belirterek “Dalga dalga geliyoruz.

Bütün adaylarımıza her yerde büyük destek ilgi var, bundan çok memnunuz” dedi.  Seçim gezilerine Bünyan İlçesi ile devam eden Özdemir, amcası Hüseyin Özdemir’in evini ziyaret ederek hayır duasını aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili 1. Sıra Adayı İsmail Özdemir, seçim çalışmalarında Öz Ağaç-İş Sendikası Kayseri Şubesi ziyaret ederek başladı. Burada sendika temsilcilerinin sorunlarını dinleyen Özdemir, Çalışan işçilerin vergi yükleri ile Taşeron işçilerle ilgili olarak yasal düzenlemelerin iyileştirilmesi konusunda sıkıntıların takipçisi olacaklarını bunun içinde iletişimin kuvvetlendirilmesi gerektiğini söyledi

Yapılan toplantının sonunda Sendika yetkilileri Özdemir’e Kur’an-ı kerim ile Türk Bayrağı hediye etti.

Seçim gezilerine Bünyan İlçesi ile devam eden Milletvekili Adayı Özdemir, MHP’nin tüm milletvekili adayları ile birlikte ilk olarak partisinin İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Resmi Kurum gezilerinde Bünyan Hükümet Konağı çalışanlarını da ziyaret eden Özdemir, destek ve dualarına talip olduklarını söyledi.

Bünyan sokaklarında ilçe halkının sorunlarını dinleyen Milletvekili Özdemir, esnafların işyerlerini de tek tek ziyaret ederek ramazanlarını kutladı, hayırlı işler diledi.

AMCASINDAN HAYIR DUASI ALDI

Milletvekili Adayı Özdemir, Bünyan İlçesinde ikamet eden Amcası Hüseyin Özdemir’in evini de ziyaret ederek elini öptü, hayır duasını aldı.

MESLEKTAŞLARIYLA İFTAR YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ

Mesleği Makine Mühendisi olan İsmail Özdemir, ilk iş tecrübesi yaşadığı Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi’nin Mahal Kongre ve Balo Salonu’nda düzenlendiği iftar yemeğine katıldı. Burada meslektaşlarıyla hasret gideren Özdemir,  kendisi için ayrı bir öneme sahip olan Odanın bir üyesi olmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Seçim çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Özdemir, “Milliyetçi Hareket Partisi gezilerde büyük destek ve yoğun ilgi gördüğünü belirterek dalga dalga geliyoruz” dedi. Özdemir şunları söyledi.

“MHP'nin seçim çalışmaları bakımından  Kayseri'de yoğun bir gün oldu. Öğlenden önceki ziyaretlerimizde HAK-İŞ sendikasını ziyaret ettik. Burada işçilerimizin sıkıntılarını dinledik. Milliyetçi Hareket Partisi olarak takipçisi olacağımızı söyledik. Aynı zamanda bu türden sendikalarla, sendikal faaliyetleri ile alakalı çalışmalarını bizlerle paylaşmasını, bizlerinde nasip kısmet olursa bunları meclis zemini noktasına taşınmasında girişimcilerimiz olacağını ifade ettik. İkinci ziyaretimizi Kayseri'nin Bünyan ilçesine gerçekleştirdik. Esnaflarımızla, çiftçilerimizle konuştuk, dertleştik. Kendilerinden destek istedik. Her yerde olduğu gibi Bünyan'da da MHP'nin milletvekili adayları, büyük ilgi ve destek gördüler. Dalga dalga geliyoruz. Günün son seçim programını ise Makine Mühendisleri odasına yaptık. Buranın benim için önemi çok büyük. Üniversiteden sonra iş hayatına ben Makine Mühendisleri odasında başladım. Benim onların üzerinde, onların benim üzerinde emekleri var. Yeniden olanlarla bir araya gelmekten, hasbihal etmekten son derece mutluluk duydum.”

 

KAYSERİOLAY

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39