• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

MHP TALAS ADAYI ERKAN KANDEMİR PROJELERİNİ AÇIKLADI

MHP TALAS ADAYI ERKAN KANDEMİR PROJELERİNİ AÇIKLADI
Milliyetçi Hareket Partisi Talas Belediye Başkan Adayı Erkan Kandemir, Talas İlçe teşkilatının düzenlemiş olduğu görkemli program ile hazırladığı projeleri Talas ve Kayseri kamuoyuna açıkladı. 18 Projenin tanıtıldığı programa Talas Halkı Yoğun ilgi göster

Yaklaşan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi çalışmalarına hız veren Milliyetçi Hareket Partisi Talas Belediye Başkan Adayı Erkan Kandemir, Gökkuşağı Düğün Salonunda düzenlenen proje tanıtım toplantısı ile 18 projesini Talas ve Kayseri Kamuoyuna açıkladı. Proje Tanıtım toplantısına Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Prof.Dr Yusuf Halaçoğlu, MHP İl Başkanı Mete Eke, MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete, Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları Başkanı, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Programın açılış konuşmasını yapan Milliyetçi Hareket Partisi Talas İlçe Başkanı Mehmet Erhan, 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin Ülkemizin insanlarını ayrıştıran, vatanı bölmeye çalışanlara hoşgörü ile bakan AKP iktidarı ile Tek Devlet, Tek Bayrak diyen Milliyetçi Hareket Partisi arasında geçeceğini belirtti.

 

MHP GRUPBAŞKANVEKİLİ HALAÇOĞLU AKP’YE YÜKLENDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Prof.Dr Yusuf Halaçoğlu yaptığı konuşma da, AKP ve Türk ırkı yoktur diyen AKP merkez Yürütme Kurulu üyesine sert tepki gösterdi. Halaçoğlu “Türk olarak Bizim en büyük zaafımız, Bizi yönetenleri Türk Olarak seçmememizdir” dedi.

 

MHP İL BAŞKANI METE EKE “ ARTIK YETER”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke ise yaptığı konuşma da ülke gündemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 12 yıldır AKP’nin iç ve dış politika da hatalar ifade eden Eke ” Suriye’den gelen öğrencilere istedikleri üniversite de okuma hakkı tanıyanlara sesleniyorum bizim çocuklarımızın günahı neydi, “Yazıklar Olsun” diyorum dedi.

Taraflı tarafsız anketörlerin yapmış olduğu genel seçim anketlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin % 20 üzerinde olduğunu ve bunun Talas İlçesine yansımasının ise % 50 olduğunu ifade eden İl Başkanı Mete Eke,  73 gün sonra Üç Hilali Ali Dağına dikeceğiz” dedi.

 

AKP Yerel Yönetimine de seslenen İl Başkanı Eke “ 20 yıldır Kayseri’yi yönetenler hiç bıkmaz, usanmazlar mı? Artık yeter, Kayseri’nin ve Türkiye’nin Milliyetçi Hareketçi partisine ihtiyacı var, biz emanetimizi geri almaya geliyoruz” diye konuştu.

 

Proje tanıtım toplantısında son olarak konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Talas Belediye Başkan Adayı Erkan Kandemir, hazırlamış olduğu 18 projeyi Talas Halkına ve Kayseri Kamuoyuna açıkladı. Spor, Kültür, Sosyal Yaşam, Eğitim, Hizmet ve Belediyecilik Konuları ile ilgili hazırlanan projeler hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Talas Belediye Başkan Adayı Erken Kandemir’in proje tanıtım programı Tansel Ayaz konseri ile son buldu.

 

12.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39