• BIST 9079.97
  • Altın 2325.099
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9469
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

MHP’İL KONGRESİ BAŞLADI

MHP’İL KONGRESİ BAŞLADI
MHP Kayseri İl Kongresi başladı. Mevcut Başkan Mete Eke tek aday olarak seçime gidiyor.
Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde başlayan 10. Olağan İl Kongresi’ne MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı ile çok sayıda partili katıldı.
608 delegenin katıldığı genel kurulda, Divan Başkanlığı’na MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın oy birliği ile seçildi. Divan seçiminin ardından yönetimin faaliyet raporu ve mali rapor okunarak oy birliği ile kabul edildi.
Siyasi konuşmalar sırasında söz alan MHP Kayseri İl Başkanı Mete Eke, “Bu gün burada 40 yılı aşkın bir süredir Türk Siyaset sahnesinde, devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü esaslana insan haklarına ve hukukun üstünlüğüne inanan, geride bıraktığı süre içinde, şaibesiz, lekesiz, çirkin oyun ve tuzaklara aldırış etmeden siyaset yapan Milliyetçi Hareket’in İl Kongresini yapmak üzere toplandık” dedi.
Eke, “Kim ne söylerse söylesin, kim ne düşünürse düşünsün, bu kutlu dava er yada geç, genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin liderliğinde tek başına iktidar olacaktır” ifadesinde bulunarak, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
Zayıf omuzlarıma yüklediğiniz bu kutlu yükü iktidara taşıma yolunda maddi, manevi bütün gücümü seferber ederek bu kutlu ve mübarek davayı iktidara taşımaya gayret edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Allah’ın izniyle sizlerin de gayreti ile bu kutlu davanın sembolü Üç Hilal’li bayrak layık olduğu en güzel yerde dalgalanacaktır.



Bu gün ülkemizi 10 yıldır idare eden AK Parti zihniyeti, devlet otoritesini ve geleneğini kökünden sarsmış, bölücülere ve PKK’ya prim vermiş, onları şımartmış, her gün gelen şehitlere yüreğimiz yanmış, Türk’ü ve Türk Milleti’ni unutmuş, bir avuç mutlu yandaş azınlığın karşısında millete sırt dönmüş, Türk Milleti borçlanarak yaşamaya mahkum edilmiş, üniversite bitirmiş yüzlerce gencimiz hayata küstürülmüş, bunlara ses çıkaran yazarlar, sendikacılar, siyasetçiler hapse atılmış veya güvenlik güçlerine coplatılmış, diktatör ve ceberut usullerle milleti susturulmuş olan bir Türkiye’de Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidar olması şart ve elzem olmuştur.”
Konuşmaların ardından seçimlere geçildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39