• BIST 9093.3
  • Altın 2324.269
  • Dolar 32.3502
  • Euro 34.9658
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ELİTAŞ, HACILAR'DA

MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ELİTAŞ, HACILAR'DA
Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş,

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, 30 Mart yerel seçimler kapsamında, Ak Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Doğan Ekici'ye destek vermek amacı ile Hacılar ilçe teşkilatında partililer ile bir araya geldi. 
Ak Parti Hacılar İlçe teşkilatında düzenlenen toplantıya, Elitaş'ın yanı sıra, Hacılar İlçe Başkanı Hüdayi Barut, Ak Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Doğan Ekici, Hacılar İlçe Koordinatörleri Osman Muslu ve Mehmet Çavdaroğlu, kadın ve genlik kolları ile partililer katıldı.
Toplantının açılışında konuşan Hacılar İlçe Başkanı Hüdayi Barut, seçim startının verildiği tarihten bu güne kadar, partililerin teşkilat binasını hınca hınç doldurduklarını belirterek, "Özellikle son bir ayda teşkilatımıza olan ilgi günden güne artıyor. Bu ilgi ve alaka da vatandaşlarımızın partimize olan sevgisini gösteriyor. 30 Mart yerel seçimlerinde de tüm vatandaşlarımızın bu ilgi ve alakasını bekliyoruz. Dolayısı ile istikrar olmadan, yerel yönetimlere de hizmet gelmeyeceğini herkesin bilmesini istiyorum" dedi.
Salondaki gençlerin yoğun tezahüratları ile karşılanan, Ak Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Doğan Ekici de, projelerinden bahsederek sözlerine başladı. Hacılar ilçesinde kentsel dönüşüm ve konut yapım çalışmaları başlatarak göçü önleyeceklerini belirten Ekici, hanımlar ve gençlere yönelik bir çok proje ile de Hacılar'ı merkeze ilçeler arasında önemli bir yere kavuşturacaklarını söyledi.
Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş ise, 30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Hacılar'ın her zaman olduğu gibi yeni bir rekor kıracağını belirterek şunları söyledi:
"30 Mart'ta yapılacak seçimlerde Hacılar, Türkiye genelindeki ilçeler arasında birinci sıraya oturacak. Bu seçim artık bir yerel seçim olmaktan çıktı. Artık bir genel seçim havasına döndü. Türkiye'nin varlık meselesi ile, Türkiye'nin eskiye dönüş meselesi haline gitmeye başladı. Yeni bir Türkiye, 10 yıldır geldiği Dünya coğrafyasındaki konumu ve bölgesel güç olmak için yaptığı gayretlerin devam etmesini istiyorsak 30 Mart tarihindeki seçimlerde Ak Parti'yi sonuna kadar desteklemeliyiz. Ama 2000 yılından önceki Türkiye'yi özlüyorsak, 1980 yılındaki Türkiye'de biz daha mutluyduk diyorsak, Ak Parti'yi bir kenara bırakarak, diğer partililerle gitmek her halde kimsenin isteyeceği bir durum değildir.
Şuanda bir kasetler ortaya çıkamaya başladı. Kimi bileriyle konuşuyor. Kimi diyor ki Başbakan oğluna dedi ki! Şu kadar parayı boşalt, şunları da oraya götür dedi . Sen madem ki takip ediyorsun. Çokta büyük bir para diye ifade ediyorsun. Hadi Başbakan'ın evinde bunu suç üstü yapmaya cesaret edemedin. Başka bir yerde, trafik çevirmesi yapıyor gibi çevirip durdursan suç üstü yapsan, belgelesen. Bak kardeş bu ülkenin başbakanı böyle yapıyor desen olmaz mıydı. Ama ellerinde hiç bir şey yok. Sadece, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nı zarara uğratabilmek için, O'na farklı bir şekilde saldırabilmek için yaptıkları düzmece ve komplodan başka bir şey değil. İnşallah bu yapılanların hayra vesile olacağını düşünüyoruz.
Şunun kasete var. Bunun kasete var diyorlar. Şuanda herkes her şeye inanmaya müsait. Herkes hiç bir şeye kimse inanmamaya müsait durumda. Ak Parti 2009 ve 2011 yıllarındaki gibi büyük bir çoğunlukla oy oranını ortaya koyduğu taktirde istikrarın var olduğunu görecekler ve ülke normal bir noktaya gidecek. Aksi taktirde tekrar yaşamış oluruz"
Konuşmaların ardından Elitaş, partililer ile görüş alış verişinde bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39