• BIST 9079.97
  • Altın 2307.251
  • Dolar 32.3024
  • Euro 35.0637
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

MİLLİ İTTİFAK ADAYLARINDAN KAYMAKAM CANDAN’A VE KESOB'A ZİYARET

MİLLİ İTTİFAK ADAYLARINDAN KAYMAKAM CANDAN’A VE KESOB'A ZİYARET
(SP) ve (BBP) milli ittifakının milletvekili adayları Kocasinan Kaymakamı Ali Candan ile Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (KESOB) ziyaret etti.

Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, SP ve BBP milli ittifakının milletvekili adayları Ali Saraçoğlu, Duran Soyuğur, Ramazan Sılay ve Mükremin Çuhadar’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
SP ve BBP milli ittifakının milletvekili adayları da Candan’a kendilerini kabul etmelerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Milletvekili adayları Candan’a seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

20150423aw392142_01.jpg
KESOB Başkanı Ahmet Övünç ise ziyarette, "Esnaf ve sanatkara gücümüz yettiği kadar ve kanunlar çerçevesinde hak ve menfaatlerini elimizden geldiği kadar arıyor. Ayrıca onların işlerini kolaylaştırmak için elimizden gelen yardımı yapıyoruz. Öncelikle sizlere hayırlı olsun diliyorum. Başarılar diliyorum. Hep şunu söylüyorum hizmete talip olmak kolay değil, hizmete talip olmak için belli fedakarlıklar verilmesi gerekir. Milleti ve vatanı için çalışanların Allah yolunu açık etsin. Hepinize başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.
Milli İttifak Milletvekili adayı Duran Soyuğur, "Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Saadet Partisi ittifak olarak sivil toplum kuruluşlarını geziyoruz" diyerek şunları söyledi:
"Bizi ağırladılar inşallah işleri her zaman yolunda gider. Fakat esnafın hali içler acısıdır. Bir taraftan millet esnaflığa yönlendirilmesi gerekirken, devlet daireleri önünde beklemek yerine kendi işlerini yapmaya yönlendirilmesi gerekirken siyasi ve iktisadi politikalar esnafımızı zor durumda bırakıyor. Gözle görünebilecek en önemli olay ise AVM’lerdir. Birçok esnafımızın kepenk kapatmasına vesile oldular. En azından bu büyük alışveriş merkezlerinin şehrin dışında, insanların ulaşabileceği ve gidip orada istediği gibi davranabilecekleri fakat esnafımıza zarar vermeyecek şekilde tanzim edilmesi lazımdır."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39