• BIST 9010.63
  • Altın 2297.694
  • Dolar 32.3232
  • Euro 35.0564
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

Mmg, Kayseri'de İftar Verdi

Mmg, Kayseri&#39de İftar Verdi
Mimar Mühendisler Grubu Kayseri Şubesi, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) genel merkezi sosyal tesislerinde iftar verdi.
Mimar Mühendisler Grubu Kayseri Şubesi, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) genel merkezi sosyal tesislerinde iftar verdi. Kayseri mutfağının birbirinden lezzetli örneklerinin sunulduğu iftar, KOsb'nin sponsorluğunda yapıldı. Mimar mühendisler Grubu (MMG) Kayseri Şube Başkanı Oğuz Memiş'in, MMG'nin geleneksel iftarını sanayinin göbeğinde, sanayici ve işadamlarıyla içiçe yapmak istediklerini belirtti. MMG Genel Başkanı Avni Çebi de konuşmasında birlik, beraberlik, ihsan, hikmet ve infakın önemine değindi. Çebi, İşte bugün Kayseri'deyiz. Küçük olsun benim olsun mantığından uzak. Birlikte sinerji oluşturmuş, sanayi ve ticarette Türkiye'ye örnek olmuş hayırsever, fedakar, himmet sahibi Kayserililerleyiz. Kalkınmada kendi kültürünü oluşturmuş, güçlü, hem iç, hem de dış barışın oluşumunda ülkemize katkılar sağlayan Kayserililere teşekkür ediyorum. İnfakın sadece Ramazan ayına has bir davranış olmadığını, hayatımızın bir parçası, bir yaşam biçimimiz olması gerekiyor. Yılın oniki ayında infak anlayışıyla hareket etmeliyiz. Son yıllarda kentsel dönüşüm şeklindeki uygulamaların yüksek yüksek binalar üreterek insanları topraktan ve yatay ilişkiden uzaklaştırdığı, üretilen binalarda yaşlı insanların da yaşayacağını unutmamalıyız. Ramazan ayının bizleri kuşatmasını diliyorum. dedi.

İftara, Mimar Mühendisler Grubu Genel Başkan Yardımcısı ve Deik - DTİK Avrupa Bölge Başkan Yardımcısı Osman Şahbaz, Genel Başkan Yardımcısı Osman Arı, Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Hakan Asyalı, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç. Dr. H. Mustafa Palancıoğlu, Erciyes Üniversitesinden Doç. Dr. Fazıl Canbulut, Kayseri Ulaşım Genel Müdürü Arif Emecen ve birçok akademisyen, sporcu, bürokrat, sanayici ve davetli katıldı.

Toplantı sonrasında davetlilerin ayrılmayıp, birbirleriyle bilgi alışverişinde bulunmaları ve geleceğe dönük bilgi ve birikimlerini paylaştıkları dikkat çekti. İftar programı sonrasında davetliler 'namazgah'a geçerek teravih namazını eda etti. cha
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39