• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

Müfettişe seks tuzağı

Müfettişe seks tuzağı
Tekirdağ’da tarih öğretmeni Hüseyin İ., hakkında tefecilikten soruşturma açan Eğitim Denetmenleri Başkanı Müfettiş Ergin M.’nin, kadın arkadaşı aracılığı web kamerasında uygunsuz görüntülerini çekerek internete sızdırdı. Müfettişin şikayeti üzerine görünt
Edinilen bilgiye göre Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Denetmenleri Başkanı olan 2 çocuk babası müfettiş 52 yaşındaki Ergin M. Tekirdağ Lisesi tarih öğretmeni Hüseyin İ., hakkında tefecilik yaptığı iddiası ile ilgili olarak bir yıl önce idari soruşturma başlattı. Müfettiş Ergin M.’nin soruşturması sonunda öğretmen Hüseyin İ.’nin Bayburt’a tayini çıktı.


İddialara göre Hüseyin İ., hakkında soruşturma açan Müfettiş Ergin M.’den intikam almak için ilginç bir yola başvurdu. Hüseyin İ., bayan arkadaşı evli bir çocuk annesi Sema G.’yi ikna ederek Müfettiş Ergin M.’yi bilgisayar kamerasında soyundurmasını istedi. Müfettiş Ergin M. İle internette arkadaş olan Sema G., internette müfettiş Ergin M.’nin uygunsuz görüntülerini kaydetti.
Müfettişin web kamerasında cinsel organını gösterdiği görüntüleri alan öğretmen Hüseyin İ., görüntüleri maliyede memur olarak çalışan arkadaşı Sait Ç.’ye verdi.


İddialara göre Sait Ç., müfettiş Ergin M.’yi arayarak, “Elimde cinsel içerikli görüntülerin var. Bin 600 lira vermesen internete yayarım” tehdidinde bulundu. Müfettiş Ergin M. miktarın çok olduğunu söyleyerek para vermeyi kabul etmedi.


Öğretmen Hüseyin İ. elindeki görüntüleri paylaşım sitesine yükledi. Uygunsuz görüntüleri internette yayılan Müfettiş Ergin M. açığa alındı. Ergin M. görüntülerinin internete düşmesinin ardından kendisinden emniyete giderek Sait Ç. isimli maliyede memur birinin görüntüler karşılığında daha önce para istediği söyledi.


Müfettiş Ergin M.’nin şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri, bilgisayarları incelerek görüntülerin kaydedildiği Sema G.’ye ait bilgisayara ulaştı. Emniyette ifadesi alınan evli bir çocuk annesi Sema G., arkadaşı öğretmen Hüseyin İ.’nin isteği üzerine müfettiş Ergin M.’nin web kamerasında görüntülerini çektiğini itiraf etti. Öğretmen Hüseyin İ. ise ifadesinde hakkında suçlamaları kabul etmedi.


Maliyede memur olarak çalışan Sait Ç. de hakkında şantaj iddiaları kabul etmedi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Öğretmen Hüseyin İ. bayan arkadaşı Sema G. ve maliyede memur olarak çalışan Sait Ç. adliyeye sevk edildi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39