• BIST 9079.97
  • Altın 2301.089
  • Dolar 32.3484
  • Euro 35.109
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Muhtarlardan Başkan Özhaseki'ye plaket

Muhtarlardan Başkan Özhaseki'ye plaket
BAŞKAN ÖZHASEKİ MUHTARLARLA BULUŞTU

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde muhtarların katılımıyla düzenlenen toplantıda yaptıklarını ve önümüzdeki dönemde yapacağı projeleri anlattı. Yeni projelerin finans kaynağının hazır olduğunu belirten Başkan Özhaseki, "Bunları yapmak bizim için zor değil" dedi. 
"Büyükşehir Muhtarlarla Buluşuyor" adlı altında gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Palancıoğlu ve Kayseri'deki mahalle ve köy muhtarları katıldı.
Muhtarlara öncelikle Kayseri'nin eski ve yeni halini gösteren bir sunum yapan Başkan Özhaseki, rutin hizmetlerin yanı sıra devasa projeleri hayata geçirdiklerini ve Kayseri'yi marka şehir haline getirdiklerini söyledi. Yeni dönemde yapacakları Şehr-i Derya, Hava İkmal Parkı, Sahabiye Finans merkezi gibi dönüşüm projelerini muhtarlara anlatan Başkan Özhaseki, dönüşüm projelerine harcanacak paranın nereden bulunacağına dair de bilgiler verdi. Başkan Özhaseki, "Planımızı, programımızı ve hesabımızı yaptık. Bunları yapmak bizim için zor değil. Oradaki kütlelerle mülk sahiplerinin haklarını karşılayacağız. Boş alanlarda da çalışma yapacağız. Bunları belediye bütçesinden para çıkmadan gerçekleştireceğiz" dedi.
30 Mart'tan sonra ilçelerin Büyükşehir'e bağlanacak olmasına da değinen Başkan Özhaseki, tüm ilçe, belde ve köylerde bir yıldan beri süren çalışmalarla sorunları tespit ettiklerini ve bu sorunları en kısa sürede çözeceklerini söyledi.
"Büyükşehir Muhtarlarla Buluşuyor" toplantısında İç Anadolu Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ahmet Oğuz yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Mehmet Özhaseki'ye plaket takdim etti. Başkan Özhaseki daha sonra toplantıya katılan muhtarlarla kısa görüşmeler yaparak görüş ve düşüncelerini aldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39