• BIST 9138.22
  • Altın 2325.105
  • Dolar 32.3778
  • Euro 35.0091
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C

MÜNCÜBE CINGILLIOĞLU KONUĞU BÜYÜKKILIÇ

MÜNCÜBE CINGILLIOĞLU KONUĞU BÜYÜKKILIÇ
MÜNCÜBE CINGILLIOĞLU ORTAOKULU BU HAFTAKİ KONUĞU MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI MEMDUH BÜYÜKKILIÇ

www.kayserinews.com kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

Esenyurt Mahallesi’nde bulunan Müncübe Cıngıllıoğlu Ortaokulu’nun bu ay düzenlenen proje seminerinin konuğu olan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, öğrencilere belediye çalışmaları bilgiler verdi ve sohbet etti. 


Tecrübe ve bilgi birikimlerini paylaşmalarını istiyoruz
Müncübe Cıngıllıoğlu Ortaokulu ziyaretlerinde özellikle TEOG sınavına girecek olan 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı "Hayallerimin Konuğu" programına konuk ettiklerini belirten Okul Müdürü Adem Bozoklu, “Bu tür seminerleri ile öğrencilere uygulamada ve pratikte yaptıkları ile edinilen tecrübe ve bilgi birikimlerini paylaşmalarını istiyoruz“ dedi.
Şimdiki neslin imkan ve fırsatları iyi değerlendirmeli
Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen programda eğitimciler ile 8. sınıf öğrencilerine önce kendi yaşamından örnekler veren Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, eskiden okumanın bu kadar kolay olmadığını, zor ve yoksul şartlarda eğitim ve öğretim aldıklarını, şimdiki neslin ise bu imkan ve fırsatları iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.
Günlük hayatın her aşamasında belediye hizmetleri yer almakta
Günlük hayatın her aşamasında belediye hizmetlerinin yer aldığını hatırlatan Başkan Memduh Büyükıklıç “Müncübe Cıngıllıoğlu Ortaokulu ziyaretimizde özellikle TEOG sınavına girecek olan 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı ‘Hayallerimin Konuğu’ programının konuğu olduk. Öğrencilerimizle tecrübelerimizi paylaştık. Akıllarına takılan soruları cevaplandırdık. Bu arada atletizmde Kayseri birincisi olan okulumuzun öğrencisi Zekai Kepezkaya'ya bisiklet hediye ederken, anaokulu öğrencisi Mehmet Eren'in İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını başarıyla okumasından büyük gurur ve mutluluk duyduk. ‘Gelin birlik olalım’ isimli şiiri ile 5. sınıf öğrencisi Mehmet Özer bizlere duyduğu dolu anlar yaşattı. Böyle güzel bir organizasyonda bizleri geleceğimiz olan yavrularımızla bir araya getiren başta Okul Müdürümüz Sayın Adem Bozoklu olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.“ dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39