• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

Mustafa Çelik,Kocasinan’a bağlanacak köy,belde ve mahalleleri gezdi

Mustafa Çelik,Kocasinan’a bağlanacak köy,belde ve mahalleleri gezdi
AK PARTİ KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA ÇELİK: - ’KAYSERİ’NİN NİMETLERİNE KAVUŞTURACAĞIZ”

km-001.jpg AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, Kocasinan’a bağlanacak köy, belde ve mahalleleri gezerek,” Köy hayatınızı bozmadan şehir nimetleriyle donatıp şehre göçü tersine çevirecek, sizi Kayseri’nin nimetlerine kavuşturacağız” dedi. 
Ak Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer’le birlikte 30 Marttan sonra Kocasinan’a bağlanacak Çavuşağa, Amarat, Kocaçağız, Eyim, Yüreğir, Hasancı, Mollahacı, Obruk, Höbek, Kızık, Salur ve Akçatepe’de vatandaşlarla buluştu.
Kocasinan için çok güzel projeler hazırlayan Mustafa Çelik’i desteklemelerini isteyen Ahmet Öksüzkaya,” Mustafa Çelik, Bekir Başkanımızın yanında staj yapıp projeleriyle O’na destek olan ve belediyeciliği çok iyi bilen bir başkan adayımızdır. 20 yıl Türkiye’ye örnek bir başkanlık yapan Bekir Abi’ye de teşekkür ediyorum” dedi. 30 Mart seçimlerinin genel seçim havasında olduğunu vurgulayan İsmail Tamer de,” Memleketimizin, milletimizin, hükümetimizin ve Başbakanımızın geleceği için bu seçimlere çok büyük önem veriyoruz. 30 Martta sandığa gidin ve oyunuzu Ak Partiye verin” diye konuştu.
Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Mustafa Çelik de,” Kendimizi ve hazırladığımız hizmet projelerini hep televizyon ekranları vasıtasıyla camdan cama anlatıyorduk. Belediye başkanını yakından tanımak tabii ki hepinizin hakkı, şimdi biraz da candan cana görüşelim, tanışalım diye size geldik. 30 Martta bizi seçerseniz Kayseri’de olan hizmetleri ayağınıza getireceğiz. Mevcutları artırıp daha da iyileştireceğiz. Köy hayatınızı bozmadan mahallenizi şehir nimetleriyle donatıp, şehre göçü tersine çevireceğiz” dedi.
Mustafa Çelik Kadın gelişim merkezleri, Kadın Emek Çarşısı, Organik Bahçe, Kocasinan Meslek Akademisi, Modern Semt Pazarları gibi projeleri detaylarıyla anlatarak,” Hükümetimiz okullar açıldığında çocuklarımızın kitaplarını sırasında hazır ediyor. Biz de ilköğretim 1,2,3, ve 4. sınıfta okuyan öğrencilerimize 38 parçadan oluşan kırtasiye seti vereceğiz. Hanımlarımızın kendini geliştirmesi için eğitim merkezleri kuracağız. 7 gün açık olacak Modern Semt Pazarları her ihtiyacınızı karşılayacak. Bu mekanda kadınlarımızın emeğini değerlendirebileceği Kadın Emeği Çarşısı açacağız. Bir işi olmayan kardeşlerimizi Kocasinan Meslek Akademisiyle meslek sahibi yapacağız. Organik Bahçe’de ürettiğiniz organik ürünleri satarak ek gelir elde edebileceksiniz. Köy yaşantınızı bozmadan. mahallemizi şehir nimetleriyle donatıp şehre göçü tersine çevireceğiz. Kayseri’de ne varsa mahallenizde de o hizmet olacak. Şehirli olmanın fırsatlarını yaşayacaksınız” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39