• BIST 9079.97
  • Altın 2309.877
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.0749
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

MUSTAFA ÇELİK'TEN VEFA TOPLANTISI

MUSTAFA ÇELİK'TEN VEFA TOPLANTISI
AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, ilçe teşkilatının eski başkan ve üyelerini düzenlediği yemekte bir araya getirdi, fikir ve görüşlerini aldı.

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, AK Parti’nin kuruluşundan bu zamana kadar Kocasinan teşkilatında görev yapmış başkanları, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve yönetim kurulu üyelerini yemekli toplantıda bir araya getirdi.
Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Mustafa Çelik’in başkan adaylığının hayırlı olması dileğiyle başladığı konuşmasında, “Bize düşen bu seçimlerde rekor bir potansiyeli yakalamak. Buna olan inancımız sonsuz, zaten bu amaçla buradayız. İnşallah, 30 Mart bizim için, Mustafa Çelik Başkanımız ve Kocasinan için düğün olacak” dedi.
Arkadaşları için düzenlediği vefa toplantısında konuşan Mustafa Çelik, “ilçe yönetimini kurduğumuzda arkadaşlarıma şunu söyledim: Sakın ola ki siyaseti bir meslek olarak görmeyin, askerlik gibi düşünün, nöbetinizi tutup, bırakacağınız saati ve günü bekleyin ki bırakmak sizin için kolay olsun. Eğer bir meslek gibi görürseniz, işinizi, koltuğunuzu bırakıyormuş gibi zorlanırsınız demiştim. Çok şükür bütün arkadaşlarım söylediğim gibi yaptı ve vakti geldiği zaman görevlerini yeni arkadaşlarına devretti. Kayseri'ye ve Kocasinan'a yakışır hizmetler sunmak için gayret gösteriyoruz. 30 Mart seçimlerinde hepimiz tam hız çalışacağız, İnşallah amacımıza ve mutlu sona ulaşacağız” dedi.
AK Parti Kocasinan eski İlçe Başkanı Hamdi Öksüzkaya da birlik ve beraberliğe vurgusu yaptığı konuşmasında '30 Marta kadar tüm arkadaşlarımızla birlikte elimizden ne geliyorsa yapacağız' diyerek Mustafa Çelik’e destek sözü verdi.
Yıllar sonra vefalı bir toplantıyla yeniden bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten eski ilçe yönetim kurulu üyeleri de Mustafa Çelik’in başkan adaylığından memnun olduklarını belirterek 'Allah mahcup etmesin. Mustafa Çelik’in her zaman yanında olacağız" diyerek destek sözü verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39