• BIST 9099.05
  • Altın 2324.746
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9694
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

MUSTAFA SARIGÜL'DEN GÜRSEL TEKİN'E CEVAP

MUSTAFA SARIGÜL'DEN GÜRSEL TEKİN'E CEVAP
Şişli Belediye Başkanı ve Türkiye Değişim Hareketi Lideri Mustafa Sarıgül, ''Ben şu an yurttaşlarımın gönlünü yapmak istiyorum. Yurttaşlarımız beni nerede görmek istiyorlarsa, ben ona bakıyorum'' dedi.
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, başlattığı yurt gezilerinin Kayseri ayağında yaptığı açıklamada, yurt gezilerini sürdüğünü belirterek, bu gezilerde vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunduklarını, halkın gönlünde olanı anlamaya çalıştıklarını bildirdi.
Sarıgül, demokrasinin renkleri olarak gördüğü yerel basının güçlendirilmesi ve desteklenmesi gerektiğini ifade ederek, "Yerel basına ve yerel televizyonlara destek verilmesi lazım. Eğer demokrasiyi güçlendirmek istiyorsak, yerel basını desteklememiz gerekir. Çünkü yerel basın, bizim örfümüz, geleneğimiz. Yerel basın da demokrasinin renkleridir. Yerel basın internet ortamında ve sosyal medya aracılığıyla dünyaya açılıyor. Yerel basında çalışan, çoluğuna, çocuğuna ekmek götüren gazeteci arkadaşlarımızın da sıkıntılarının giderilmesi lazım" diye konuştu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in, Mustafa Sarıgül'ün CHP'ye katılıp katılmayacağı konusundaki bir soruya, Sarıgül'ün bir an önce kararını vermesi gerektiği şeklinde cevap verdiğinin hatırlatılması üzerine ise Sarıgül, ''Ben Türkiye'yi dolaşıyorum ve yurttaşlarla görüşüyorum. Yurttaşlarımızın, Türkiye Değişim Hareketi'ne ihtiyacı varsa ve Sarıgül bu harekette yer alacaksa ona bakıyoruz. Hiçbir siyasi parti gözetmeksizin bütün yurttaşlarımla görüşüyorum. Önümüzdeki günlerde arkadaşlarımızla birlikte bir değerlendirme yapacağız. Mustafa Sarıgül, makam, mevki peşinde koşmaz. Türkiye Değişim Hareketi'ndeki arkadaşlarla sürekli görüşüyoruz'' ifadelerini kullandı.
"Tüccarın sermayesi paradır. Siyasetçinin sermayesi ise yurttaşların görüşleridir" diyen Sarıgül, "Ben şu an yurttaşların gönlünü yapmak istiyorum. Yurttaşlarımız beni nerede görmek istiyorlarsa, ben ona bakıyorum. Türkiye Değişim Hareketi iktidar endeksli bir harekettir. Türkiye Değişim Hareketi bölen olmaz, parçalayan olmaz. Türkiye Değişim Hareketi, bölen, parçalayan değil, birleştiren, bütünleştiren olacak'' şeklinde konuştu.
Sarıgül, Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda Fenerbahçe ile Galatasaray takımları arasında oynanan TFF Süper Kupa Maçı ile ilgili yaptığı değerlendirmede de, ''Güzel bir maç oldu. Çok başarılı bir organizasyon gerçekleştiren Kayseri'yi de tebrik etmek lazım'' dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39