• BIST 9059.38
  • Altın 2295.098
  • Dolar 32.3137
  • Euro 35.1151
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

MUSTAFA YILDIZ“KOCASİNAN’I ALACAĞIZ”

MUSTAFA YILDIZ“KOCASİNAN’I ALACAĞIZ”
CHP Kocasinan Belediye Başka Adayı Mustafa Yıldız periyodik olarak her hafta yapılan SÇŞ (Sandık Çevresi Sorumluları) eğitimine katıldı. Yıldız kendisini eğitime katılan partililere tanıttı.

nnnnnnn.jpgKocasinan İlçe binasında her hafta yapılan sandık çevresi sorumluları eğitiminin yedincisi yapıldı. Parti Eğitmeni ve Kocasinan Belediye meclis üyesi adayı Neşe Denizkurdu bu hafta eğitime katılan partililere Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Yıldız’ı tanıttı.

Eğitime katılan partililere Kocasinen Belediye Başkan Adayı Mustafa Yıldız ilk, orta ve liseyi kayseri de okuduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü.

“Konya mimarlık mühendislik fakültsinden harita mühendisi olarak mezun oldum.Askerlikten sonra Kayseri’de 1983 te büro açtım. O güneden bu güne kadar da serbest çalışıyorum. Bu arada, 1993-2001 yılları arasın da CHP Kocasinan ilçe başkanlığı yaptım. O dönemlerde CHP olarak Büyükşehir ve Kocasinan’ı kazandık. Harita mühendisleri bölge temsilciliği yaptım.

Çalışmalarım arasında Belsin, Mimarsinan, Erkilet, Alparslan Mahallesi’nin planlaması ve uygulamasında bulundum.”dedi.

Sandık başlarında neler olduğunu, neler döndüğünü de bildiğini söyleyen  CHP Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yıldız “ İlçe başkanlığı dönemimde de sandık çalışmaları yaptık. Melikgazi ilesinde 60 bin daha fazlaydı nufusumuz. O dönemlerde hemen hemen her sandıktan 280 oy aldık. Ciddi bir sayıydı bu ve 12.000  fark attık. Onun için sizlere çok ciddi işler düşüyor. 30 mart seçimlerinde esas mekanızma sizsiniz. Partiyi yükseltecek ve aşağı çekecek olan sizlersiniz. Bu görev asil bir görev olacak, önceden mücadele sadece siyasi platformlarda oluyordu. Ama şimdi hem yerel hemde genel seçimlerde sandıklara sahip çıkma mücadelesi de vereceğiz. Cumhuriyet elden gitme noktasına gelmiştir.

“SÖZÜMÜZ VAR” DİYEREK YOLA ÇIKACAĞIZ.

Sözümü var diyoruz, Kime sözümüz var? Mesela Atatürk’e sözümüz var! Atatürk’ten ciddi bir şekilde özür dilememiz gerekiyor. Çocukluğum Kayseri’de geçtiği için Atatürk fotoğraflarını Anatamir’de Süber Fabrikasın da, Şeker fabrikasın da, Hava-İkmal gibi yerlerde görürdüm. Sümer fabrikasının basmasında görürdüm. Uçak fabrikaların da ucakların kanadında görürdüm. Biz Atatürk’ü altı ok’a sığdırdık ve onun çerçevesinden çıkartamadık.

Oysa ki Adana’nın pamuğunu alıp Kayseri Sümer bez fabrikasın da dokuyan ve bu kaputbezi,  Amerikan bezi diyen tek insandır. Yani kendi ülksinin milli bir şeyini alıp milli sanayisine getirip orada dokutan ve hatta sümerbez fabrikasını fabrika yapan bir uygulamadır. Bu konuda da araştırmalarım vardır.

Kısacası sandıkta mücadeleye de başlamamız gerekmektedir. Biz seçimle yeneceğiz, ve sizlerin sayesinde de Kocasinan’ı alacağız” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39