• BIST 8718.11
  • Altın 2244.816
  • Dolar 32.3308
  • Euro 35.1735
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

MUZAFFER KAHRAMAN ŞİMDİ EV SAHİBİ OLMANIN TAM ZAMANI..

MUZAFFER KAHRAMAN ŞİMDİ EV SAHİBİ OLMANIN TAM ZAMANI..
KARMA YAŞAM PROJESİ
kayseri38-098.gif
Ödül Yapı tarafından geliştirilen ve Talas’ın önemli "Kentsel Yenileme" projesi Talas BULVAR’ projesinde daireler ve Ticari Gayrimenkullerin satışları tamamlanmak üzere..

Proje hakkında detaylı bilgi veren Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman; Kayseri’nin metropol İlçelerin’ den Talas, benzersiz bir jeolojiye sahip, Tarih ve Kültürel değerleriyle önemli kültür, bilgi ve inanç turizmi merkezlerinden biridir. Sınırları içerisinde barındırdığı 55.000 öğrenci ve üç üniversite ile Talas adeta bir öğrenci merkezi haline gelmiştir.

Masalsı görüntüsü ve eşsiz doğasıyla Ülkemiz’in en büyüleyici atmosferlerinden birine sahip olan Talas ilçemiz, insanlık tarihi boyunca çok sayıda uygarlığa ev sahipliği yapmıştır. Yöremizi ziyaret eden Dünya'nın her tarafından gelen yerli yabancı çok sayıda ziyaretçinin tarihe, kültüre ve doğa harikalarına doğru yaptığı geziyle, sadece Talas’ı tanımakla kalmayıp, aynı zamanda yöre halkının engin konuk severliğini de tanımaktadır.

 

TİCARETİN MERKEZİNDE YENİ NESİL İŞYERLERİ

Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman;Bundan tam bir yıl önce Şehrimizdeki tüm yatırımcıları ve daire sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızı karma yaşam projemize davet etmiştik. Şu ana kadar gelen ilgi ve talepten çok memnunuz. Çok az sayıda dükkânımız kaldı.Hızla gelişen bu şirin İlçemizin en işlek caddesi olan Atatürk Bulvarı üzerindeki Merkezi iş alanında ve yaya yolu üzerinde ‘’TALAS BULVAR’’ projesi müşterilerimizden beklediğimiz ilgi ve alakayı fazlası ile buldu.Yatırım değeri 40 Milyon dolar olan projemizde; konut ve ticari üniteler dâhil olmak üzere yaklaşık 157 ünite yer alıyor. Tramvay güzergâhında bulunan, Toplam da 32.500 metrekare inşaat alanından oluşan projemiz, ana cadde ’ye sıfır olması ve 150 metrelik cephesi, Talas meydanına 350 metre mesafede olmasıyla dikkat çekiyor. Bu ay teslim edeceğimiz ve Yatırım değeri çok yüksek bu karma yaşam projemizde; 300 Adet iki katlı kapalı otopark,136 adet konut ve 21 adet değişik metre karelerde Ticari Gayrimenkullerimiz bulunmaktadır dedi.

 

İNŞAATA GİRMEK KAZANDIRIR!

Kahraman,Projede kalan 4 Ticari alan için yatırımcılara seslenerek; Projemizin yeri, inşaat kalitesi, park imkânları ve bahçe kullanımlarıyla, görünürlük, ulaşım,  cephesi ve teknik donanımları ile mükemmel bir konuma sahiptir. Satın alma ya da kiralama yaparak yatırım değeri çok yüksek olan bu dükkânlara markanızı taşımanız hem sizin hem de Talas halkı için çok büyük önem arz etmektedir. Markanızı, kurumsalınızı ve tecrübelerinizi Talas halkı ile paylaşır iken aynı zamanda çok kazanacağınız doğru, prestijli yatırımın adresine, iş hayatının kalbine Talas Bulvarasizleri yatırıma davet ediyoruz dedi.

 

İKİ YENİ PROJE İKİ YENİ LOKASYON!

2016 Yılında başlamayı planladığımız projeleri bundan sonra artık ikişer ikişer açıklamaya devam edeceğiz. Mart ayı itibarı ile Hürriyet bölgesinin yine en büyük Kentsel dönüşüm Projesi Hürriyetteki CONSEPT ile İldem bölgesindeki CRİSTAL Projelerimiz müşterilerimizin beğenisine sunulmuş ve satışa açılmıştır. 1 Mart itibarı ile satışa açılan ve 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan projelerimizde fiyatlarımız 140.000 TL’den başlamaktadır. Yine öte taraftan İldem’in en güzel bölgesinde Kurban bayramı sonrası satışa açtığımız 3+1 165 metre kare MABEL projemizde 153.000 TL’den başlayan fiyatlarla müşterilerimizin beğenisine sunulmuştur. Bu projeden ‘de ev sahibi olmak ve lansman fiyatlarından faydalanmak isteyen müşterilerin acele etmesi gerektiğini vurgulayan Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman ayrıca projelerimizden ev sahibi olan müşterilerimize yine çok özel sürprizlerimiz olacak dedi.

 

EVİNİZİ BİZ TAŞIYORUZ! ÜSTELİK İLK YIL AİDATINIZDA BİZDEN..!

Kahraman, ‘Bugüne kadar, her daim müşterilerimizin zor ve sıkıntılı zamanlarında hep yanlarında olduk. Yine bu seferki kampanyamızı da bu mantık üzerine kurgulayarak; Bu kampanya döneminde bizden ev alan müşterilerimizi yeni evlerine anlaşmalı olduğumuz kurumsal ve Profesyonel taşıma şirketleri aracılığı ile ücretsiz olarak biz taşıyacağız. Aynı zamanda yine ilk yıl 12 ay boyunca yakıt vb. giderlerine destek olmak adına her ay 150 TL aidat ücretlerini de biz ödeyeceğiz. Kampanyamız 31Aralık 2016 Tarihine kadar geçerli olacaktır’ dedi.

 

ŞİMDİ EV SAHİBİ OLMANIN TAM ZAMANI..

Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman; ‘CumhurbaşkanımızErdoğan’ın çağrısıyla bankaların konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1’in altına indirilmesinin ardından konut kredisi başvuru sayısında 5 kat artış yaşandı.Konut kredisinde faiz oranları son bir yıldır hep yüzde 1’in üzerinde seyrediyordu. Şuan dileyen müşteriler 0.70 - 0.60’larla kredi kullanılabiliyor. Böylece uzun zamandır faiz indirimini bekleyen konut alıcıları da hemen başvuruda bulunmaya başladılar bile’ dedi. Kahraman, bütün Kayseri halkını ‘’Yine yeniden mutlu bir başlangıç için’’ Ödül Yapıya bekliyoruz diyerek sözlerini tamamladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39