• BIST 9079.97
  • Altın 2306.479
  • Dolar 32.3199
  • Euro 35.0359
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

Nil Erkoçlar, Rüzgar oldu!

Nil Erkoçlar, Rüzgar oldu!
Nil Erkoçlar, geçirdiği operasyonla Rüzgar oldu!
Ünlü prodüktör Erol Köse,Twitter hesabında "Emret Komutanım" dizisiyle akıllarda yer eden Oyuncu Nil Erkoçlar’ın geçirdiği operasyonla erkek olduğunu yazmış bu haber magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.Bu haberler üzerine kısa sürede iddilara yanıt veren 27 yaşındaki oyuncu, haberleri sert bir dille yalanlamıştı.Açıklama yapan genç oyuncu böyle bir şeyin olmadığını, herkesin bu konu yüzünden aramasından rahatsız olduğunu ifade etmişti.Diğer açıklama ise genç oyuncunun kardeşi Nur Erkoçlar’dan gelmiş Erkoçlar, haberlere Twitter’dan yazdığı mesajlarla tepki göstermişti...“Kardeşim her zaman kısa saçlıydı, rol gereği olmadıkça zaten hiçbir zaman kadınsı biri olmadı. Kısa saçlı hali şimdi mi olay oldu? Bir haberi ilan ederken o kişinin ailesini de düşünseniz... Bu haberle kime nasıl zarar verdiğinizi umarım az çok tahmin ediyorsunuzdur. Böyle bir durum yoktur. Benim güzel kardeşimi ve ailemi daha fazla üzmeyin lütfen. Bizim aile yapımız bu camiaya hiçbir zaman uymadı ve Nil’e de uymadı ki bıraktı bu işi. Ailenize bağlılığınız nasıldır bilmem ama Twitter’da yazılanlar yalandır" sözlerini kullanmıştı.Erkoçlar, bu mesajlarını internet sitelerine haber olduktan sonra Twitter’dan silmişti.Ünlü oyuncunun internete düşen kısa saçlı fotoğrafları ise kafaları karıştırmıştı.Ancak olayın gerçek olduğu ortaya çıktı. Genç oyuncunun ameliyatla erkek olduğu ve adını Rüzgar olarak değiştirdiği öğrenildi.

Cinsiyet değiştirdiği yönündeki iddialar ile gündeme gelen oyuncu Nil Erkoçlar, yaşadıklarını tüm çıplaklığıyla Hürriyet gazetesinden Ayşe Arman’a anlattı.

Ameliyatla göğüslerini aldıran Erkoçlar, adını da Rüzgar olarak değiştirdi. Ayşe Arman’ın sorularını yanıtlayan Erkoçlar, kendisindeki değişimi 5-6 yaşlarındayken fark ettiğini belirtti. Bu zamana kadar hiçbir erkekle birlikte olmadığını ifade eden ünlü oyuncu, bacağından kemik aldırarak penis yaptırdığını söyledi.

Farklı olduğunu hissettiğinde kaç yaşındaydın?

- 5 ya da 6…

Neydi peki farklılık?

- Görüntüm kızdı ama diğer kız çocukları gibi değildim. Barbie’lerle, bebeklerle oynamıyordum. Aklım fikrim erkek oyunlarındaydı. Evcilik oynanacaksa da ben mutlaka baba olacaktım. Sonra futbol oynamayı seviyordum. İyi de oynuyordum. Mahallede takıldığım çocukların hepsi erkekti. Farklıydım işte. Tam adını koyamıyorsun ama içinde hissediyorsun. 14′üme geldiğimde anladım ki, ben kız filan değilim, basbayağı erkeğim.

İÇİMDE BİR SAVAŞ VARDI

Küçüklüğünde etek, elbise giydirilince rahatsız oluyor muydun?

- Hem de nasıl. 10 yaşında filandım, bir çocuk markasının erkek reyonundan şort veya tişört aldı annem, daha doğrusu ben seçtim, o da itiraz etmedi. Dünyalar benim oldu! İçinde kendimi en rahat hissettiğimgiysilerimdi. Saçlarımı, Amerikan tıraşı kestirince de kendimi çok beğenmiştim. O halimle bir akrabamızın düğününde kızlar tuvaletine girecektim, orada çalışan biri, “Oraya giremezsin! Erkeklere girmen gerekiyor” demişti de ne kadar mutlu olmuştum. İçimde bitmeyen bir savaş vardı, ruhumla bedenim arasında…

ERKEKLER SÜREKLİ BERABER OLMAK İSTEDİ

Peki regl olduğunda ne hissettin?

- Çok geç regl oldum. Lise sondum. Zaten kız bedenimdeki her şey çok geç gelişti. Memelerim de geç çıktı.

Peki bu kadar güzel bir kadına asılmıyor muydu adamlar?

- İşte esas sorun oydu. Erkekler sürekli laf atıyor, beraber olmak istiyor, anlatamıyorsun. Hep susmak zorunda kalıyorsun. Her şeyi kendi içimde yaşadım. Ben kadın bedeniyle oyunculuk yaptığım dönemde, bir görüşmeye gideceğim zaman, o dişi kıyafetleri giymeden banyoda ağlardım. Çok zordu. Parlatıcı sürmek bile işkence gibi geliyordu bana. Kadınların hoşuna gider güzelleşmek, süslenmek, makyaj yapmak ama ben kadın değilim ki, nefret ediyordum. Hele topuklu ayakkabı giymek… Şu an o kadar rahatım, özgürüm ki, oynamama gerek yok, kendimim. Senelerce oynadım. Tamam dizilerde oyuncuydum ama onun dışında kendi gerçek hayatımda da oynuyordum Nil diye bir kadını. Sadece kamera önünde değil yani. Sete gittiğimde de bir kadın gibi davranmam gerekiyordu, el hareketlerimden mimiklerime kadar, oysa içimde fırtınalar kopuyordu…



Göğüslerin kesildi mi?

- Evet.

Penis mi yapıldı?

- Evet. Bacağımdan kemik alındı, üzerine bir de kas dokusu eklendi.

Hormon almak nasıl etkiliyor insanı?

- Sinirli oluyorsun. Yavaş yavaş kafa yapının da değiştiğini görüyorsun. Şu an daha iyiyim. Daha alışmış durumdayım. Ama cinsiyet değiştirme operasyonu ve süreci gerçekten zor ve eziyetli. Kimse bunu spor olsun diye, zevk olsun diye yapmak istemez. Katlanması kolay bir şey değil. Buna katlanıyorsan demek ki ortada 26 yıldır süren bir zorunluluk hali var.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39