• BIST 9079.97
  • Altın 2310.031
  • Dolar 32.3414
  • Euro 35.0801
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

Numan Kurtulmuş MHP'lilerin oylarıyla iktidara geleceğiz

Numan Kurtulmuş  MHP'lilerin oylarıyla iktidara geleceğiz
aşbakan Yardımcısı Kurtulmuş, MHP’li seçmenin üst yönetimin tutumunu beğenmediğini belirterek, "Onun için bu seçimde MHP’li kardeşlerimizin vereceği oylarla AK Parti’nin tek başına iş başına geleceğine inanıyorum" dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, seçim çalışmaları kapsamında Ordu’da bir otelde Yerli Düşünce Derneği tarafından düzenlenen yemeğe katıldı.

Programa Kurtulmuş’un yanı sıra AK Parti OrduMilletvekili Oktay Çanak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, AK Parti Ordu Milletvekili adayı MetinGündoğduAltınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve 3 bine yakın davetli katıldı.

Programda konuşan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimlerinden birisi olduğunu söyledi.

Milliyetçiliğin bu milletin dirliği, bütünlüğü ile çalışmakla olduğunu ifade eden Kurtulmuş, MHP’lilerin vereceği oylarla AK Parti’nin tek başına iş başına geleceğine inandığını belirtti.

"TÜRKİYE 1 KASIM’DA SIRAT KÖPRÜSÜNDEN GEÇİYOR"

Türkiye’nin 1 Kasım seçimlerinde sırat köprüsünden geçtiğini aktaran Kurtulmuş, "1 Kasım seçimleriTürkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimlerinden birisi. Türkiye bir sırat köprüsünden geçiyor, bölge bir sırat köprüsünden geçiyor. Aslında bütün dünyada fevkalade büyük olayların yaşandığı bir dönemden geçiyoruz. Bu süreç içerisinde hep beraber el ele birlik içerisinde gönül birliği ile, fikir birliği ile ruh birliği ile büyük Türkiye’yi yeniden güçlü ve büyük Türkiye’yi inşa etmek için 1 Kasım akşamında çok güçlü bir iktidarı çıkarmak için mücadele ediyoruz. Kısa bir süre kaldı son düzlüğe geldik. Allah’ın izni ile son düzlükte hepinizin gayreti ile kime ulaşabiliyor, kimin desteğini sağlayabiliyorsak bütün gücümüzle çalışacağız ve Türkiye’nin bu sırat köprüsünden başarılı bir şekilde geçmesini sağlamış olacağız" diye konuştu.

"YAZICIOĞLU, 28 ŞUBAT’TA TÜRKİYE’DE DERELERİ TERSİNE AKITTI"

Milliyetçiliğin lafla olmadığını, geçmişte merhum Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun milliyetçiliği gösterdiğini vurgulayan Kurtulmuş, "Milliyetçilik lafla olmuyor, milliyetçilik güçlü bir Türkiye’yi kurmakla oluyor. Milliyetçilik bu milletin dirliği, bütünlüğü ile çalışmakla oluyor. Elini taşın altına yüreğini taşın altına koymakla oluyor. Türkiye zor günlerden geçiyor ve bu anlamda milliyetçilik hakikaten bu zor günlerde bu zor görevlere talip olmakla oluyor. Biz güçlü Türkiye derken kast ettiğimiz şey, sadece Türkiye’nin sadece içeride güçlü olmasından ibaret değildir. Eğer Türkiye güçlü olursa, dünyadaki mazlum milletlere kucak açar. Onun için özellikle MHP’li kardeşlerimiz MHP’nin üst yönetiminin tavrını gördükten sonra diyorlar ki, ’biz hep güçlü Türkiye ideali ile büyüdük, bizim inancımız bizim düşüncelerimiz hep böyle oldu’. Rahmetli Türkeş zamanında 3-5 milletvekili olsa bile MHP hükümetin içerisine girer, hükümeti hizmet etmeye çalışırdı. Rahmetli değerli kardeşimiz Muhsin Yazıcıoğlu, 7 milletvekili ile 28 Şubat’ta Türkiye’de hesabı olanların hesabını bozdu, Türkiye’de dereleri tersine akıttı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Gerçekten has, halis bir muhaif, iyi bir milliyetçi, Türkiye’yi sever, bütün mazlum milletleri seven çok değerli bir kardeşimizdi" şeklinde konuştu.

"MHP’LİLERİN OYLARI İLE AK PARTİ’NİN TEK BAŞINA İKTİDAR OLACAĞINA İNANIYORUM"

Türkiye’de güçlü bir iktidarın olması gerektiğini ve 1 Kasım seçimlerinde MHP’lilerin oyları ile iktidara geleceklerini söyleyen Kurtulmuş, "Türkiye’de güçlü bir hükümetin olabilmesi lazım. Şimdi milliyetçi kardeşlerimiz, MHP’li kardeşlerimiz diyor ki, ’biz Allah aşkına Türkeş, zamanında 3-5 milletvekili ilehükümet ortağı olurduk, şimdi çalışıyoruz çabalıyoruz 80’de milletvekili getiriyoruz. Allah aşkına bu üst yönetim hükümetle olmayacaksa biz niye çalışıyoruz’ diyorlar. Onun için bu seçimde MHP’li kardeşlerimizin vereceği oylarla AK Parti’nin tek başına iş başına geleceğine inanıyorum. Güçlü bir şekilde geleceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"BİZ MİLLETİN DUASI İÇİN SİYASET YAPIYORUZ"

Siyaseti Allah rıza için yaptıklarını belirten Kurtulmuş, şöyle konuştu:

"Bizim davamız kuru bir cihangirlik davası değildir. Biz milletvekili olmak, bakan olmak, başbakanolmak, cumhurbaşkanı olmak vs. için siyaset yapmıyoruz. Biz siyaseti milletin duasını, Allah’ın rızasını kazanmak için yapıyoruz. Biz bu masum ve mazlum milletin yeniden o eski güçlü muktedir günlerine dönmesi için siyaset yapıyoruz. Biz kanayan coğrafyamızın yarasını dindirmek için siyaset yapıyoruz. Biz dünyanın dört bir tarafında zalimlerin çizmesi altında inleyen mazlum milletlerin ayağa kalkması için siyaset yapıyoruz. Bizim gayretimiz insanlığın yeniden yücelmesi, yeniden güçlenmesidir. Bunun için siyaset yapıyoruz."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39