• BIST 9079.97
  • Altın 2325.64
  • Dolar 32.34
  • Euro 34.8326
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Obama Twitter'dan ABD'lilere teşekkür etti

Obama Twitter'dan ABD'lilere teşekkür etti
İlk olarak Obama, kendisine destek verenlere Twitter'dan teşekkür ettiABD Başkanı Barack Obama, Twitter hesabında, 'Bu sonuç sizin sayenizde oldu. Teşekkürler. 4 yıl daha birlikteyiz ' dedi.
Barack Obama eşi ve kızlarıyla birlikte konuşma yapacağı kürsüye geldi. Coşkulu kalabalığın yoğun tezahüratları var. Obama kızlarına ve eşine sarıldı. Partilileri selamladı.. Obama'nın eşi ve kızları platformdan ayrılırken Obama eşini ve kızlarını da alkışladı.

Yoğun alkış ve tezahüratlar nedeniyle konuşmasına başlayamadı.

İşte Barack Obama'nın komuşmasının satır başları.


Bu gece 200 günden sonra birliğimizi kurma adına geleceğe doğru ilerliyoruz. İleriye doğru gidiyoruz çünkü sizler bir kez daha bu ülkeyi umuttan yeniden yükselen bu hale getirdiniz. Bir ulus olarak düşeriz bir ulus olarak kalkarız. Bu gece bu seçimde ABD halkı olarak bir kez daha bize şunu hatırlattınız: Bu yolculuğun uzun olduğunu gösterdiniz. ABD için daha en iyi günleri görmedik. Bütün Amerikalılara çok çok teşekkür ediyorum. İlk kez oy vermiş olsanız da ya da uzun sıraoy verme sırasında kuyrukta beklediyseniz yine de çok teşekkürler. Obama ya da Romney logosu taşısanız da siz bu gece bir fark yarattınız. Sayın Romney'i aradım ve kendilerini tebrik ettim.

Sayın Romney'le oturup daha iyi bir Amerika için neler yapabilirizi konuşmak istiyorum. Yardımcım bay Joe Bayden'a teşekkür ediyorum. Eğer eşim olmasaydı bugün ben olamazdım.. Eşimi bugün daha çok ama çok seviyorum. Kızlarımla da gurur duyuyorum. Ama şimdilik sadece bir köpek yeter herhalde. En iyi kampanya ekibine çok teşekkür ediyorum.

Bazılarınız başlangıçtan beri yanımızdaydınız ama hepiniz ailemsiniz. Buradan nereye giderseniz gidin birlikte yazdığımız tarihi beraberinizde götüreceksiniz. Bu süreç boyunca siz beni yücelttiniz. Yaptıklarınız için ve ortaya koyduğunuz inanılmaz çaba için teşekkürler.

Siyasi kampanyallar küçük ve aptalca görünebilir. Siyasetin çıkardan ibaret olduğu söylenir. Her çocuğun üniversiteye gitmesi için çalışan bir ekiple karşılaşıyorsunuz. Gönüllüler kapı kapı dolaştılar. Saatlerce çaba gösterdiler. Bütün asker eşlerinin mücadelesini gördünüz. Bu ülke için savaşan insanların ev ve iş mücadelesi vermeden bu işin içerisinde olduğunu gördük. Seçimler bu yüzden önemli
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39