• BIST 8979.75
  • Altın 2278.534
  • Dolar 32.3091
  • Euro 35.0426
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 9 °C
  • İstanbul 16 °C

Ödül Yapı kendine özgün mimari yapısı ile Kayseri’nin önemli lokasyonlarında konut üretiyor.

Ödül Yapı kendine özgün mimari yapısı ile Kayseri’nin önemli lokasyonlarında konut üretiyor.
Ödül Yapı kendine özgün mimari yapısı ile Kayseri’nin önemli lokasyonlarında konut üretiyor.
Haber:Ali BURHAN

Kayserinin genç ve dinamik inşaat firması Ödül Yapı yenilenen logosu ve yeni başlayan kurumsal çalışmaları ile oldukça dikkat çekiyor. Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, “Müşterilerimizi ‘Mutlu başlangıçlara… ‘ sloganı ile yeniliklere davet ediyoruz. Evlilik yeni bir başlangıç gibi görünse de yeni bir ev de hayata açılmış yeni bir kapı gibidir. İnsanlar yapıları gereği hep bir yenilik, mutluluk ve huzur arayışı içerisindedirler. O arayışı müşterilerine hissettirmek adına firmamızda bu günlerde tatlı ve güzel bir telaş yaşanmaktadır.” dedi.
ÇOK ÖZEL PROJELER
Muzaffer Kahraman, “Ödül Yapı kendine özgün mimari yapısı ile şehrin önemli lokasyonlarında konut üretmektedir. Kayserinin hareketli gelişen bölgelerini kendisine üretim üssü seçen Ödül Yapı konut üreten firma kimliğinin yanı sıra yaşam alanları ile de hayatı daha keyifli hale getirmenin planlarını yapmaktadır. En büyük referansı önceki müşterileri olan firmamız kaliteden asla taviz vermiyor.” diye konuştu.




Farklı gelir gruplarına ulaşmayı hedeflediklerini ifade eden Muzaffer Kahraman, “Premium, Resital, Elegance ve Prestij isimli 4 farklı proje ile şuan satışta olan Ödül yapı gerek fiyat aralığı, gerekse ödeme koşulları ile Kayseri halkının tamamına hitap etmeyi hedeflemektedir. Farklı gelir gruplarına da ulaşmayı hedefleyen firmamız projeler için 60 aya kadar kendi bünyesinde yaptığı vade ve 0 faiz fırsatı ile birçok kişinin ev sahibi olmasına imkan sağlamaktadır.” vurgulamasını yaptı.

KULLANILABİLİR, EKONOMİK, SOSYAL YAŞAM ALANLARI
Merkez bankasının 1.5 puanlık gecelik faiz oranlarındaki indiriminin Konut kredi oranlarına da olumlu yansıyacağını ve yılın son çeyreğinin sektör adına oldukça verimli geçeceğine işaret eden Kahraman, “60 aya kadar taksit yaparak müşterilerimizi faizsiz ve vade farksız biz finanse ediyoruz. Daha fazla vade beklentisi olan müşterilerimiz için bankaların konut kredilerindeki bu indirimi çok iyi değerlendirmeleri gerekmektedir. Müşterilerimizi anlaşmalı olduğumuz bankalara yönlendiriyoruz.” dedi.

Son dönemde Markalı Konut üretiminin şehrin dokusuna önemli oranda fayda sağladığını vurgulayan Kahraman şöyle devam etti: “Projelerde yaşam ve sosyal alanların kullanılabilir, ekonomik, Kayseri halkın kültürel dokusuna uygun olması gerekmektedir. Bu projelerde yaşamın başladığında kullanılamayan ve bakımsız sosyal alanlar, sürpriz aidatlar ve ödemeler can sıkıcı olabilir. Hoş görünen fakat amacına uygun olmayan gereksiz imalatlar hem ülke ekonomisine hem de daire sahiplerine extra külfet oluşturmaktadır. İşte bizler bu mantıktan yola çıkarak gereksiz hiçbir imalata girmez iken gösterişten uzak durmaya çalıştık. Olması gerekenleri bir standart olarak sunduk. Çocuk oyun alanları, basketbol ve futbol sahaları, toplantı sohbet odaları, fitnes salonları , su parkları, fin hamamı ve saunalar, güvenlikli bina girişleri bunlardan bazıları …”



Ödül Yapı’nın şuan devam eden projelerinden de kısaca bahseden Kahraman şunları kaydetti: “Pervane bölgesinde şehir merkezine çok yakın lokasyonda başlattığımız Premium projesi 4+1 ve 210 metrekare olarak yapılmaktadır. Kullanılabilir, mantıklı ,fonksiyonel, yaşam ve sosyal alanlarını da içinde barındırmaktadır. Yine Talas’ta Bahçelievler mahallesinin en nezih yerinde doğa ile iç içe muhteşem dağ manzarasına sahip Resital projesi aynı lüksü bu sefer 3+1 165 metrekare olarak sunmaktadır. İldem bölgesinin en iddialı projesi Elegance ise gerek mimari yapısı gerekse fonksiyonel yaşam alanları ile 170 metrekarede 3+1 olarak ev sahiplerine hizmet verecektir. Ve nihayet yine İldem de ki 3+1 ve 150 metre kare olarak planlanan ve yoğun talep gören Prestij Projesinin 3. etabı da 2012 yılının başında ev sahiplerine teslim edildi. 2013 ‘de teslim olacak projenin dördüncü etabının da büyük bir kısmı şimdiden satılmış durumda.”

YENİ EV HEDİYESİZ OLMAZ !!!
1 Ekim 2012 tarihinde ‘Yeni evinizin ilk hediyesi bizden’ sloganı ile başlayacak olan ‘HEDİYE ÇEKİ KAMPANYASI’na da değinen Kahraman, “Kampanya döneminde, Ödül yapıdan ev alan her müşteriye çekilişsiz kurasız aldıkları dairenin fiyatına göre 2500 TL, 3000 TL, 4000 TL tutarındaki çekler hediye edeceğiz. Bu çekler ile ile müşterilerimiz anlaşmalı Arçelik ve Alfemo ‘ mağazalarında da diledikleri gibi kullanabilecekler. Müşteriler hak etmiş oldukları hediye çeklerini ister, beyaz eşya ihtiyaçları için isterse mobilya ihtiyaçları için diledikleri gibi bu partner firmalarda kullanabileceklerdir. Detaylı bilgi için müşterilerimiz satış danışmanlarımız dan 444 38 34 numaralı telefondan veya www.odulyapi.com web adresimizden bilgi alabilirler.” hatırlatmasını yaptı.



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39