• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

Oğulları Gözaltında Olan Bakanlar konuştu

Oğulları Gözaltında Olan Bakanlar konuştu
Bakan Zafer Çağlayan soruşturmadan bir şey çıkmayacağını söylerken Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar ise konunun yargıda olduğunu ifade etti.
Dün sabah saatlerinde İstanbul Mali Şube Ekipleri'nin düzenlediği operasyonla Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlulları gözaltına alınırken iş dünyasının önde gelen isimlerinde Rezza Serrab ile Ali Ağaoğlu'da emniyete alınmıştı.

BELEDİYE BAŞKANI DA GÖZALTINDA

Operasyon bununla kalmamış Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve belediye görevlileri, Halkbankası Genel Müdürü Süleyman Aslan ile eşi, inşaat sektörünün önde gelen firmalarının liderleri ve kamu görevlileri dahil 84 kişi gözaltına alınmış ve Türkiye bir anda sarsılmıştı. Yaşanan bu gelişmeler kamuoyunda şok etkisi yaratırken bakanların ne söyleyeceği merak konusuydu.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar oğullarının gözaltına alınmasıyla ilgili ilk yorumlarını yaptılar.

"BU SORUŞTURMADAN BİR ŞEY ÇIKMAZ"

Sabah saatlerinde 'rüşvet ve yolsuzluk' soruşturması kapsamında gözaltına alınanlar arasında Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Salih Kaan Çağlayan da bulunuyordu. Hürriyet'in haberine göre, konuyla ilgili olarak kendisini ziyaret edenlerle konuşan Bakan Zafer Çağlayan, "Bu soruşturmadan bir şey çıkmaz" açıklamasını yaptı.

PROGRAMINI BOZMADI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar da soruşturma kapsamında şu ana kadar gözaltına alınan 84 kişiden biri oldu. Gözaltına rağmen bugün için planlanan rutin programını bozmayan Bakan Bayraktar milletvekilleriyle birlikte Trabzon'da bir takım temaslarda bulundu.

"BİR ŞEY SÖYLEYEMEM KONU YARGIDA"

Burada operasyonu televizyonlardan öğrendiğini ifade eden Bakan Bayraktar oğlunun gözaltına alınmasıyla ilgili olarak sorulan sorulara, "Bir şey söyleyemem, konu yargıda" açıklamasını yaptı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39