• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

Okan Bayülgen'in tepki çeken görüntüleri!

Okan Bayülgen'in tepki çeken görüntüleri!
Yeditepe Üniversitesi Sosyal Medya Zirvesi 2012'ye katılan Okan Bayülgen, konuşma yaptığı sırada bir sigara yaktı. Genç bir kız onu uyarmak için yanına gelince de ağzına geleni söyledi.
Yeditepe Üniversitesi'ndeki bir etkinliğe katılan ve konuşması sırasında sigara içmeye başlayan Okan Bayülgen konferans salonunda sigara içemeyeceğini söyleyen öğrenciyi söylediğine adeta pişman etti. 30 Mart 2012'de gerçekleşen konferansta Gözde Umay Dalkalı polemiği de yaşanmıştı.

Yaşanan Olayları HaberEvet 30.03.2012 tarihinde yayınlamıştı. Türkiye Okan Bayülgen'in konuşmasının haberini ilk defa Haberevet'ten okumuştu.

Mart Ayının başında gerçekleşen bir olayın bugün gündeme gelip Twitter'da tt olması da "medya olayları gözden kaçırıyor mu* sorusunu akıllara getirdi.

Yeditepe Üniversitesi Sosyal Medya Zirvesi 2012'ye katılan Okan Bayülgen konuşma yaptığı sırada bir sigara yaktı. İzleyiciler arasında bulunan genç bir kız onu uyarmak için yanına gelince Okan Bayülgen genç kıza ağzına geleni söyledi.

Okan Bayülgen Konferans salonunda sigaraya karşı hassas olduğunu söyleyen ve kendisinden sigara içmemesini rica eden genç kızı faşistlik yapmakla itham etti.

Genç kızın sigara konusunda ısrarlı tarına karşı konferansı bırakıp gideceğini ve 'Faşistlik yapıyorsun, Seninle aynı dünyada yaşamak istemiyorum' diyen Bayülgen ile genç kız arasındaki sigara ile ilgili diyalog bununla da bitmedi.

AYNI GÜN BUNLARDA YAŞANDI

Ünlü televizyoncu Okan Bayülgen, bugün Yeditepe Üniversitesi'nin düzenlediği Sosyal Medya Zirvesi 2012 isimli oturuma katıldı. Okan Bayülgen gelmeden önce salonda kavga çıkmış ve tansiyon yükselmişti. Okan Bayülgen'in salona, söylenen saatten yaklaşık 1 saat geç gelmesi öğrencilerin tepkisine yol açtı.

Gözde Umay Dalkalı'da Oradaydı
Kim Milyoner İster Yarışması'nda "TBMM Başka Hangi Adla Anılır?" sorusuna doğru yanıt verememiş ve elenmişti. Durumu ilginç hale getiren ise yarışmacı Gözde Umay Dalkalı'nın Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi öğrencisi olmasıydı. Günlerce Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde alay konusu olmuş ve rencide edilmişti. Öyle ki bazı Yeditepe Üniversitesi öğrencileri Gözde Umay Dalkalı'nın okulun adını kirlettiği gerekçesiyle, okulu bırakmasının istemişti.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39