• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Ömür boyu tatil, sağlık ve yatırım bir arada

Ömür boyu tatil, sağlık ve yatırım bir arada
Kayseri'nin önemli inşaat firmalarından Sel Yapı Grubu-Garanti Konut, konut sektöründeki başarısını Kozza Termal Tatil Sitesi ile turizm alanına taşıyor.
Kayseri'nin önemli inşaat firmalarından Sel Yapı Grubu-Garanti Konut, konut sektöründeki başarısını Kozza Termal Tatil Sitesi ile turizm alanına taşıyor.

http://www.kozaklikozzatermal.com

Bugüne kadar Kayseri'de binlerce insanı ev ve işyeri sahibi yapan ve halen Kayseri'de 1500 konutluk inşaatı devam eden 1000'e yakın çalışanıyla Kayseri'de vergi rekortmenleri arasına giren Garanti Konut Nevşehir Kozaklı ilçesinde 50.000.000 liralık bir yatırıma imza attı. 2013 Eylül ayında hayat bulacak proje 484 konuttan oluşuyor. Daire konforunda satışa sunulan projede her şey düşünüldü.

Türkiye'nin termal su açısından dünyanın sayılı ülkelerinden biri olduğunu söyleyen Sel Yapı Grubu- Garanti Konut Yönetim Kurulu Başkan'ı Temur Selman, fakat kapasitenin kullanım açısından termal suyumuzdan istenilen şekilde faydalanamıyoruz.

'Bu bakımdan Türkiye'nin önde gelen termal merkezlerinden Kozaklı'da İç Anadolu'nun en büyük termal tesisini yapıyoruz. Kozaklı'nın gerek suyunun çok kaliteli olması gerek Kapadokya ve Erciyes turizm bölgelerine yakınlığı gerekse de Türkiye'nin birçok iline ulaşım kolaylığı ve bölgede iyi tanınan bir firma olmamızdan dolayı Kozaklı 'ya böyle eşsiz bir bir tesis yapmaya karar verdik' dedi

'Hisseli gayrimenkul şeklinde satılacak Kozza Termal'de İnsanlar 6.600 TL'den başlayan fiyatlarla tapusunu alabileceği hisseli dairelere sahip olup, yılda on gün tatillerini yapabilecekler. Yönetim Kurulu Başkan'ı Temur Selman kaliteli hizmet anlayışına sahip eşsiz mimarisi olan bu tesisin yatırım değeri yüksek bu dairelerinde hem tatilinizi yapabilecek hem sağlığınızı koruyabileceksiniz.8 adet havuzun bulunduğu tesiste sinema salonu, bowling, bilardo, mini golf sahası gibi alanlar bulunmaktadır. Ömür boyu müşterilerimize mükemmel tatil keyfi yaşatacağımız Kozza Termal Tatil Sitesi Nevşehir Kozaklı'da eskimiş termal anlayışına son vereceğini belirtti. 1+1, 2+1, 3+1 dairelerden oluşan Kozza Termal Tatil Sitesi'nde evler full mobilyalı, beyaz eşyalı olacak. Sadece valinizi alıp gidebileceğiniz, ev konforunda tatil fırsatını sizlere sunmaktadır. 5-6 yıl içerisinde kendini amorti eden Kozza Termal Tatil Sitesi'nde tatilinizi yapabilir, termal sularda şifa bulabilir ve bu karlı yatırımın tadını sevdiklerinizle ömür boyu çıkarabilirsiniz' dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39