• BIST 9077.87
  • Altın 2324.865
  • Dolar 32.3699
  • Euro 34.9644
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C

"ÖNCE AYNAYA BAK! TERÖRÜN DESTEĞİYLE BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİN"

"ÖNCE AYNAYA BAK! TERÖRÜN DESTEĞİYLE BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİN"
Başbakan Erdoğan'dan Sırrı Sakık'a ve Diyarbakır Belediyesi'ne sert çıkış

Başbakan Erdoğan, "Ağrı'da devlet terörü estirilmiş" diyen Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık'a çok sert çıktı. Erdoğan, DiyarbakırBüyükşehir Belediyesi'ni de es geçmedi. 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında, sert çıkışlarda bulundu. Erdoğan'ın hedefinde 1 Haziran seçimiyle Ağrı'ya belediye başkanı olan BDP'li Sırrı Sakık ve DiyarbakırBüyükşehir Belediyesi vardı. 

"ÖNCE AYNAYA BAK! TERÖRÜN DESTEĞİYLE BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİN" 

Sakık'tan isim vermeden "Ağrı'da belediye başkanlığını kazanan şahıs" diye bahseden Erdoğan, "O şahıs şu ifadeyi kullanabiliyor; 'Devlet terörü' diyor. Ağrı'da devlet terörü estirilmiş. Şu ifadeye bak. O anda da halamilletvekili ve bir milletvekli olarak bu ülkede devlet terörüründen bahseden bir insan önce aynaya bakmalı. Sen bir defa terörün desteğiyle şu an da belediye başkanı seçilen birisin. Ağrı'da AK Parti iktidarında kan mı vardı, sizin olduğunuz yerde kan var" şeklinde konuştu. 

"DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AĞLAYAN ANNELERDEN RAHATSIZ OLDU" 


PKK tarafından kaçırılan çocukları için Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önünde eylem yapan anneleri de unutmayan Başbakan Erdoğan şunları söyledi: 

"Diyarbakır'da ağlayan annelerin büyükşehir belediyesindeki oturma eylemine tahammül edemediniz. Onların çocuklarını kandırarak dağa kaçıranlar, size destek veren bölücü terör örgütü. Bunu ne ile izah edeceksiniz. Sıkılan TOMA'lardan rahatsız oluyordunuz. Sizler belediye araçlarıyla, köpükle, oraları yıkama bahanesiyle anneleri ordan kovdunuz. Niye? Çünkü rahatsız oldular ve tehdite başladılar. 

'Barış barış' diyorlar, 'Biz olmazsak kan olur burada' diyorlar. Yavruları analarından alıp 'Sizi pikniğe götürüyoruz' diyerek dağa çıkarıyorsunuz. Bu nasıl barış. Bazıları taciz, bazıları öldürülüyor. Bu nasıl barış? Ülkenin değişik yerlerinde on binlerce insanın katili sizsiniz, bölücü terör örgütüdür." 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39