• BIST 8989.95
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

Önemli olan şampiyonluk

Önemli olan şampiyonluk
Beşiktaş'ın tekrar kadroya katmaya hazırlandığı Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı formayı tekrar giyeceği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Ricardo Quaresma, bugün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Kulübün televizyonuna açıklamalarda bulunan Quaresma, tekrar siyah-beyazlı takımda oynayacağı için mutlu olduğunu ifade ederek, "Beşiktaş’ta oynayacak olmak benim için büyük mutluluk. Beşiktaş taraftarıyla aramızdaki bağı herkes biliyor. Burada olmaktan dolayı çok keyifliyim. Havalimanına geldiğimde çok yoğun duygular yaşadım. Taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Onların bu coşkusuna nasıl karşılık vereceğimi düşünüyorum. Önemli olan takım için mücadele etmek. Önemli olan şampiyonluk. Buraya gelme sebeplerimden en büyüğü taraftar. Ama yönetim ve başkanın ilgisi başroldür. Geçmişi ve dünü değil, bugün ve yarını konuşmak istiyorum. Malzemeci Süreyya'yı tabii ki özledim. Görür görmez ona sarılıp hasret gidereceğim. İnanıyorum ki taraftarlarımız İnönü'deki desteği, yeni statta da gösterecektir. Vodafone Arena ile değişecek tek şey kazanacağımız kupalar olacak. Yeni stadımızda daha çok mücadele edeceğiz. Taraftarlarımızı mutlu etmek için uğraşacağım" dedi.

"BEŞİKTAŞ İLE KAZANDIĞIM TÜRKİYE KUPASI’NI UNUTAMIYORUM"

Beşiktaş'ta iyi işler yapmak ve şampiyonluğu kazanmak istediğini anlatan Quaresma, "Beşiktaş taraftarları mükemmel. Bunu her zaman söyledim. Portekiz’de de Beşiktaş taraftarının harika olduğunu anlattım. Porto ve Beşiktaş’a geri döndüm. Porto’da kazandığım başarıları Beşiktaş’ta fazlasıyla kazanmak istiyorum. Beşiktaş ile kazandığım Türkiye Kupası’nı unutamıyorum. Burada iyi maçlar çıkardığıma inanıyorum. İyi maçlara devam edip şampiyonluk kazanmak istiyorum. Beşiktaş geçen sene şampiyon olabilirdi. Geçen sezonu unutmak lazım. İyi bir kadro ve hocaya sahibiz. Önümüze bakmamız lazım. Güçlerimizi birleştirip şampiyon olmalıyız. Şenol Güneş çok tecrübeli bir teknik adam. Kariyeri boyunca büyük oyunculara hocalık yapmış. Onunla çalışacağım için mutluyum. Kendisinden yeni şeyler öğreneceğim" şeklinde konuştu.

"AVRUPA KUPALARINDA ADIM ADIM DÜŞÜNMEK GEREKİYOR"

Siyah-beyazlı formayı giymenin onur olduğunu söyleyen Ricardo Quaresma, "Avrupa kupalarında adım adım düşünmek gerekiyor. Ancak o şekilde bir yerlere varabiliriz. Beşiktaş’ın futbol geleneğini ve taraftarların arma aşkını çok özledim. Beşiktaş formasını giymek benim için büyük zevk ve onur. Çok yoğun duygular yaşıyorum. Başkan ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Buraya gelmem için büyük çaba harcadılar. Türkiye’de üzücü bir olay yaşandı. Bundan haberim var. İnsanların acısına ortak oluyorum ve bu tarz olayların yaşanmadığı bir dünya arzuluyorum" diye konuştu. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39