• BIST 9070.29
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C

Otak Sokağı Bozkurt Mete,Dik Dur Eğilme

Otak Sokağı Bozkurt Mete,Dik Dur Eğilme
MHP İL BAŞKANI METE EKE’YE ÜLKÜ OCAKLARINDAN TAM DESTEK

uuuuuu-003.jpg

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı üyeleri ile bir araya geldi. Ziyaret öncesi yaklaşık 2 bin kişi parti İl Binasının bulunduğu otak sokakta “ Bozkurt Mete, Dik Dur Eğilme Ülkü Ocakları Seninle” sloganları attı. 
DUYGULANDIRAN DESTEK
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür vakfı üyelerinden yaklaşık 2 bin kişi, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke’yi makamında ziyaret etti. Ziyaret öncesinde Genç Bozkurtlar Parti binasının bulunduğu otak sokağı “ Bozkurt Mete, Dik Dur Eğilme Ülkü Ocakları Seninle” sloganları ile inletti.
Ziyarette konuşan İl Başkanı Mete Eke, ülkü ocaklarının bu denli programında dolayı tarif edilemeyecek bir duygu içerisinde olduğunu belirterek Ülkü Ocakları Başkanı Selim Gümüş başta olmak üzere tüm ülkücü gençlere teşekkür etti. İl Başkanı Mete Eke yaptığı konuşmada
“ 12 Haziran 2011 Seçimlerinde küresel güçler emperyalist güçler, BOP senaristleri Türkiye’de istedikleri şeyleri yapabilmek adına bir program geliştirdi. Bu programın adı Milliyetçi Hareket Partisi baraj altında bırakmaktı. Ancak Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Kayseri’de düzenlediği mitingle, Türkiye’ye tarihi günlerinden birini yaşattı. Oradaki heyecan ülkücülerin liderine, davasına ve ülkü sevdalısı olduğuna en büyük işareti ve bayrak açmayı orada gerçekleştirmiş oldu. Oyun kırılması yeri kayseri oldu. Bundan dolayı da Genel Başkanımız hareketimizin omurgası Kayseri’dir diye birçok defa yaptığı ziyaretlerde söyledi. Nedeni Kayseri’nin yapısal konumu gereği ve Cennet Mekan Başbuğumuzun kurucusu olmasından dolayıdır. Bundan dolayıdır ki Kayseri Teşkilatları olarak bu misyonumuzu her zaman taşımak durumundayız. 2015 yılı Haziran ayında seçim var, bu seçim Türkiye’nin ve hepimizin kaderinin tayin edileceği seçim olduğu kanaatindeyim. Bu seçimde parti olarak seçimlere çok iyi hazırlanmak zorundayız. Elimizden geldiği kadarı hazırlıklarımızı devam ettirmekteyiz. İlerleyen günlerde Kongre sürecimiz başlamış durumdadır. Öncelikli olarak İlçe kongrelerimizi ve sonra İl Kongremizi yapacağız.2015 yılı seçimlerinin çok önem arz ettiği için gecemizi gündüzümüze katacağız, bir olacağız, var olacağız, birlikte olacağız. Birlikte Rahmet, ayrılıkta azap vardır. Ayrılık kimseye fayda vermez, Bizim birlikte olmamız hem İslam Alemi için, hem Türk Milleti için, Vatan, Bayrak ve Ezan için şarttır. Mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır. Biz birbirimizi sevmek zorundayız, aksi halde geleceğimiz tehlikeye girecektir. 12 yıldır ülkeyi yönetenler kendi yandaşlarını zengin etmekten başka hiçbir şey yapmamışlardır. Artık AKP’ye dur demenin zamanı gelmiştir. Önümüzdeki süreci iyi değerlendirmemiz lazım, Bugün Sivas’tan sonraki illerde birileri tarafından kimlik kontrolleri yapılır oldu. Devletin kolluk kuvvetleri duruma hakim değil. Bu kadar vahamet arz eden durumda Türk Milleti uyanmayacakta ne zaman uyanacak, bize oy vermeyecekte ne zaman oy verecek” dedi.
Salonu dolduran genç bozkurtlara seslenen İl Başkanı Mete Eke, bugün itibariyle siz genç bozkurtlar, ailelerine, dostlarına, arkadaşlarına 2015 seçimlerin Milliyetçi Hareket Partisine oy vermeleri konusunda telkinde bulunmalıdırlar. Ülkücü örnek kişidir, çok ulvi bir davanın mensuplarıyız bu davanın birileri gibi takiyeci gibi değil, nizamı alem diyerek, ilahi kelametulllah diyerek bu davaya girdik ve 47 yıldır bunun bedelini, kan, gözyaşı, darağacı, yusufiye zindanlarında yatarak verdik” diye konuştu.
OCAK BAŞKANI GÜMÜŞ “ METE EKE DAVA ADAMIDIR”
Kayseri Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı Başkanı Selim Gümüş ise yaptığı konuşmada “ İl Başkanı Mete Eke’nin gerçek bir dava adamı olduğunu belirterek ocak faaliyetlerine maddi ve manevi destek sunduğunu bundan dolayı genç bozkurtların kendisine minnettar olduğunu ifade etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39