• BIST 9079.97
  • Altın 2308.161
  • Dolar 32.328
  • Euro 35.0931
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

OTEL YERLERİ BİR BİR SATILIYOR

OTEL YERLERİ BİR BİR SATILIYOR
Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait Hisarcık Tekir Göleti ve Kabaktepe mevkiinde bulunan toplam 10 adet otel yeri arsasının satışına devam edildi.
Bu kapsamda düzenlenen ihale ile 3 adet konaklama tesisi arsasının daha satışı yapıldı.

Encümen Salonu'nda gerçekleşen ihalelere Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın başkanlık etti. İlk ihale, Erciyes Dağı Kabaktepe mevkiinde bulunan 550 yatak kapasiteli 1 adet konaklama tesisi arsasının satışı için yapıldı. Tek istekli olarak ihaleye katılan MDK İnşaat Ltd. Şti. 1 milyon 660 bin TL teklif vererek ihaleyi kazandı. İhaleyi kazanan MDK şirketinin Alanya'da Xperia Otelleri bulunuyor.

Ardından Hisarcık Tekir Göleti ve Kabaktepe mevkiinde bulunan 9 adet konaklama tesisinin satışı için ihale yapıldı. İhaleye Eken Otelcilik Tic. Ltd. Şti. ve Sena İnşaat AŞ olmak üzere iki istekli katıldı.

ERCİYES İÇİN BİR İHALE DAHA

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Yapı Kontrol Daire Başkanlığı tarafından bugün 2 ayrı ihale daha yapıldı. İlk ihale Erciyes Dağı'ndaki sosyal tesislerde ikmal inşaatı yapımı için gerçekleşti.

İhale Salonu'nda 5 firmanın katıldığı ihaleye Antaş İnşaat Ltd. Şti. 710 bin 120 TL, Başaran İnşaat Ltd. Şti. 688 bin 553 TL, Nuh Kahraman ise 673 bin 664 TL teklif verdi. Diğer 2 katılımcı Ahmet Turan ve Suden Yapı iş ortaklığı ile Hüseyin Fırat Barlas'ın ise teklifleri ihale dosyası uygun bulunmadığından değerlendirmeye alınmadı.

Yaklaşık maliyeti 783 bin 435 TL olan ihaleyi kazanan firma, ihale komisyonun yapacağı değerlendirmenin ardından açıklanacak.

Yapı Kontrol Daire Başkanlığı'nca yapılan diğer ihale ise Karpuzatan Sosyal Tesisleri ikmal inşaatı yapım ihalesi oldu.
İhale Salonu'nda gerçekleşen ihaleye tek istekli firma olan Bayer Mühendislik ve İnşaat AŞ 1 milyon 151 bin 505 TL teklif verdi.

Yaklaşık maliyeti 1 milyon 440 bin 162 TL olan ihalenin sonucu yine ihale komisyonunun yapacağı değerlendirmenin ardından belli olacak.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39