• BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1771
  • Kayseri 5 °C
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C

Oto Galericiler ve Yönetimini, Başkan Büyükkılıç'ı Ziyaret Etti

Oto Galericiler  ve Yönetimini, Başkan Büyükkılıç'ı Ziyaret Etti
Oto Galericiler Sitesi Başkan ve Yönetimini, Başkan Büyükkılıç'ı Ziyaret Etti

Anadolu Oto Galericiler Sitesi Başkanı Ekrem Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç‘ı makamında ziyaret ederek, yeni oluşan Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber tanışma ziyaretinde bulundular. 
siteler şehri Kayseri
Genel kurul ile yeni oluşan Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kent Yöneticilerine tanışma ziyaretinde bulunduklarını belirten Anadolu Oto Galericiler Sitesi Başkanı Ekrem Şimşek, yeni projeler hakkında bilgi vermek istediklerini ve antika arabalar günü, oto fuarı gibi ortak yapılabilecek etkinlikleri değerlendirmek istediklerini söyledi.
fuar ve tanıtım organizasyonlarında varız
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Belediye olarak her zaman üreticinin yanında olduklarını ve özellikle Kayseri ticaret ve turizm hacmini ve potansiyelini artıcı fuar, festival ve tanıtım organizasyonlarının destekleyici olduklarını belirterek şunları söyledi.
“Melikgazi Belediyesi olarak ilçesinin fiziki alt yapısını yani yol, kaldırım ve park ve bahçeler gibi yapılarını gerçekleştirirken bu şehirde oturanların sosyal, kültür ve sportif ihtiyaçlarını da karşılamaya çalışıyoruz. Ticaret, Sanayi ve Turizm gibi ekonomik gelişimlerin önünü açmak için her türlü destek sağlanmaktadır. Bu bağlamda da birçok esnaf sitesi ve esnaflarımız için özel alanları oluşturduk. Kayseri bir bölge şehridir. Bunu göz önünde bulundurarak üretici, yatırımcı ve meslek erbabı olanların önünü açıyor ve yardımcı oluyoruz. Bu bütünlük çalışması bizleri örnek ve referans belediye yapmaktadır”
yeni görevlerinde başarılar
Bölge şehir Kayseri’nin Oto Galericiler Sitesi ile örnek alındığını ifade eden Başkan Büyükkılıç, Genel kurul ile yeni oluşan Anadolu Oto Galericiler Sitesi Esnafının bu ziyaretlerinden son derece memnun olduklarını ve yeni görevlerinde başarılar temennisinde bulunduklarını sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39