• BIST 8718.11
  • Altın 2247.714
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1694
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 3 °C
  • İstanbul 8 °C

OVAKENT'TEN BAŞKAN AKAY'A BÜYÜK DESTEK

OVAKENT'TEN BAŞKAN AKAY'A BÜYÜK DESTEK
Ovakent çiftçilerinden ve 6 üyesi bulunan Belediye

Ovakent çiftçilerinden ve 6 üyesi bulunan Belediye Meclisinin üyelerinin tamamından oluşan heyet Başkan Akay'ı makamında ziyaret ederek Ovakent çiftçilerinin desteklerinin Başkan Akay;dan yana olduğunu belirttiler.

Ovakent heyeti; Ovakent çiftçileri hakkında bazı yayın organlarında kendileri adına asılsız açıklamalara yapılmasından duydukları rahatsızlığa tepki gösterdiler. Heyetin ziyaretleri esnasında konuşan Kayseri Şeker Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay: Ovakentli Belediye meclis üyelerimiz ve çok değerli çiftçilerimizin ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Destek amaçlı buradalar. Kendilerinin adına ulu orta açıklama yapılmasından sanki onların kararıymış gibi ifade edilmesinden huzursuz olmuşlar. Biz Ovakent Çiftçilerini ağırlamaktan oldukça memnunuz. Bizim için çok anlamlı ve şerefli bir davranıştır. Bundan dolayı çok gurur duyduk.

Ovakent çiftçisi kendi kararını kendileri veriyorlar. Başkasının buna müdahale etmesi çok ayıp. Ova kent çiftçileri de kendi istekleri ile buradalar. Biz bu seçim atmosferinde dışarı çıkıp gezemedik. Bizi burada ziyaret ediyorlar. Sizler durun biz dışarı gideceğiz demek yakışık almazdı. Gelen insanları burada ağırladık.

25 Mayıstan sonra nasip olursa söz veriyorum hepsini tek tek gidip köylerinde ziyaret edeceğim. Teşekkürlerimi sunacağım. Onlar her şeyin en güzeline layık. Kazancın da en güzeline, en helaline layık insanlardır. Tekrar hepsine şükranlarımı ifade ediyorum. Ovakent Belediye Meclis Üyesi Mehmet Berk: Kimse Ovakent hakkında karar veremez çiftçi kendi kararını kendisi verir. Desteğimizi bildirmek için geldik. Ovakent Belediye Meclis Üyesi Hanifi Taş: Ovakentin kararını kendi seçmeni kendi halkı verir. Kimse kimsenin adına karar veremez. Oyumuzun rengi mavidir. Ovakent Belediye Meclis Üyesi Mustafa Durmaz: Bizim kendi kararımızı kendimizin vereceği zekamız var biz kimsenin esiri değiliz, Ben Açık ve net şekilde geldim yeni yönetimi destekliyorum, sözümün eriyim kimse beni ilgilendirmez.

Ovakent Belediye Meclis Üyesi Hacı Osman Özdemir: Başkanımızın arkasındayız. Ovakent Belediye Meclis Üyesi Hasan Yüksek: Başkanımın arkasındayım sonuna kadar destekliyorum. Ovakent Belediye Meclis Üyesi Suat Durmaz: başkanımızın yanındayız sonuna kadar

destekliyorum.Oyumuzun rengi mavi.

Ovakent Mehmet Çeliktaş : Sayın Başkanım fabrikayı yapmak önemli değil önemli olan onu yönetmektir sizin arkanızdayız teşekkür ediyorum. Ovakent Çiftçilerinden Mehmet Coşkun: 1980 yılından beri pancar ekiyorum şu ana kadar böyle bir şey görmedim. Başkanımız fabrika kapanmadan borcumuzu ödedi. Önceden 100 ton pancar yatırırdık alacağımız para 1500 ise 500 e düşerdi. Başkandan Allah razı olsun avansı bol veriyor tohum, gübre, mazot

dersen bol ben böyle bir şey görmedim.Ovakent Çiftçisi Niyazi Akça: Sonuna kadar başkanımızın arkasındayız. Başarılarının devamını diliyorum.

Oyumuz belli mavi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39